'TO JE ALARMANTNI ZNAK, UPALI SU U OPASNO STANJE ŠOKA': / Ugledna Marca otkriva što se događa s Messijem i Barcelonom

Image
Foto: Profimedia

Barci je to već treći poraz u tek osam utakmica i pali su na deseto mjesto tablice

22.11.2020.
14:30
Profimedia
VOYO logo

U derbiju 10. kola Primere Atletico je u Madridu pobijedio Barcelonu s 1-0 i probio se na drugo mjesto. Derbi je odlučio pogodak Belgijanca Yannicka Carrasca (45+2), koji je iskoristio veliku pogrešku vratara Marc-André ter Stegena.

Barci je to već treći poraz u tek osam utakmica i pali su na deseto mjesto tablice te dodatno produbili i pogoršali već ionako turbulentno stanje u klubu. Barcelona je još jednom pružila vrlo slabu i neuvjerljivu partiju, a posebice su loše igrali nakon primljenog gola, kada su se zapravo trebali probuditi i pokušati preokrenuti ili barem poravnati rezultat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Barcelona's Argentinian forward Lionel Messi smiles during the Spanish league football match FC Barcelona against Villarreal CF at the Camp Nou stadium in Barcelona on September 27, 2020.,Image: 560252094, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Zabrinjavajuća situacija

Ugledna španjolska Marca napisala je nakon susreta pomalo zabrinjavajući članak o Barceloni pritom iznijevši tezu kako je klub u opasnom stanju šoka.

"Barca je bila dobra na otvaranju susreta, ali je zabrinjavajuće kako momčad nije bila u stanju reagirati nakon što je primila gol. Koemanova momčad nije ozbiljnije zaprijetila Oblaku u drugom poluvremenu, a to je alarmantni znak krize u koju je Barcelona upala. No, najgore je tek došlo. Pique se ozlijedio, a nepotrebno je naglašavati koliko on znači ovoj momčadi. Igrači su bili prestrašeni nakon što je on izašao, a ni Koeman nije mogao ništa promijeniti. U utakmici u kojoj je mogla okrenuti tijek sezone, Barcelona je igrala u velikom strahu", piše tekstu Marce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Peofimedia
Image
Foto: Peofimedia

Barcelona's Argentine forward Lionel Messi leaves the pitch at the end of the UEFA Champions League group G football match between Barcelona and Dynamo Kiev at the Camp Nou stadium in Barcelona, on November 4, 2020.,Image: 567441791, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Nikad veća kriza

"Barcelona je ušla u jako opasno stanje šoka. Igrači od kojih se najviše očekuje nisu na nivou. Griezmann luta po terenu, Pjanić i De Jong nisu mogli odigrati jedno dodavanje, a Messi ne može sam. Argentinac je vidno potresen svime što se događa oko njega, ali čak i takav je najbolji na terenu. Osim igračke krize, Barca je u golemim problemima s ozljedama. Fati se neće vratiti mjesecima, a sad nema ni Piquea čija ozljeda je također jako ozbiljna. Ne izgleda dobro i navijači su svjesni da bi ovo za njih mogla biti jako duga godina", zaključuje Marca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo