TO IM SE NIKAD NIJE DOGODILO: / Ronaldo, Messi, Neymar, Bale i društvo ispisali su nogometnu povijest

Image
Foto: AFP, GERARD JULIEN

Španjolski kroničari izvukli su zanimljiv podatak koji na prvu djeluje poprilično nevjerojatno i koji je također osvanuo na društvenim mrežama.

23.9.2016.
8:50
AFP, GERARD JULIEN
VOYO logo

Naime, prvi puta u povijesti Primere, elitnog razreda španjolskog nogometa, pogodak nisu postigli nijedan od šestorice slavnih nogometaša Reala i i Barcelone. Znači pogoci nisu viđeni od strane Cristiana Ronalda, Karima Benzeme, Garetha Balea, Lionela Messija, Luisa Suareza i Neymara u utakmici u kojoj su započeli od prve minute, u susretima koji su igrani na isti dan.

ŠPANJOLSKI DERBI: Rakitić zabio, Messi se ozlijedio, a Atletico uzeo bod na Barceloninom stadionu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmice odigrane u srijedu navečer

Riječ je o susretima 5. kola Primere između Real Madrida i Villareala (1-1) na Santiago Bernabeu i Barcelone i Atletico Madrida (1-1) na Camp Nou. Spomenuti dvoboji igrali su se u srijedu navečer, a dva najubojitija napadača trokuta na svijetu, popularni BBC i MSN ostali su u njima kratkih rukava. Da, to prilično nevjerojatno zvuči ali evo i to se dogodilo.

HLADNOKRVNI MAJSTOR: Sorianova panenka utišala Santiago Bernabeu, Ramos se iskupio za pogrešku

Podatak za povijest

Inače, spomenute utakmice su bile 29. po redu kad su na isti dan dvoboje započeli Bale, Benzema i Cristiano Ronaldo, odnosno Messi, Suarez i Neymar i po prvi put otkako je urugvajac Suarez preselio na Camp Nou iz Liverpoola 2014. godine da netko od njih nije zabio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo