'To će biti veliki šou!...Real će pobijediti Barçu s 3:1!'

Uoči najvećeg derbija španjolskog nogometa, subotnjeg okršaja između Real Madrida i Barcelone na Santiago Bernabeuu, ,mnoga su se poznata lica upustila u prognoze krajnjeg ishoda.

8.12.2011.
10:53
VOYO logo

Shakira, inače djevojka deset godina mlađeg stopera Barcelone i španjolske nogometne reprezentacije Gerarda Piqueta, u subotu će, poput mnogih, biti prikovana za male ekrane. Iako se popularna pjevačica trenutno nalazi u rodnoj Kolumbiji s velikim će zanimanjem pratiti veliki derbi Real Madrida i Barcelone.

"Obje momčadi su nevjerojatne. Sigurna sam jedino da će to biti veliki nogometni šou", rekla je Shakira i naglasila kako njeno srce kuca za Katalonce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naravno, pa sada me i službeno svi smatraju navijačicom Barcelone", istaknula je.

Za razliku od nje, bivši nogometaš Reala, Guti, uvjeren je kako će njegovi bivši suigrači pobijediti moćnu Barçu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Real će definitivno pobijediti Barcelonu. Mislim da će pobijediti s 3:1", rekao je danas 35-godišnji Guti za As. "Barcelona je prilično ovisna o Lionelu Messiju. Ako je Barça bez Messija, onda se obično muči. Real Madrid s druge strane ima sjajnu momčad. Imaju po dva sjajna igrača na svakoj poziciji. Ako Cristiano Ronaldo nije na raspolaganju imaju i dalje dovoljno klase za igranje sjajnog nogometa", rekao je Guti koji je boje Reala branio od 1995. do 2010. godine, te nadodao:

"Moje srce i dalje kuca za Madrid i uvijek će biti tako. Oni su moja druga obitelj. Klub mi je toliko toga dao i odigrao je veliku ulogu u svemu što sam postigao", zaključio je igrač koji je u dresu Kraljevskog kluba između ostaloga osvojio pet naslova španjolskog prvaka i tri Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo