TO BI BILO SJAJNO: / Kranjčar nakon utakmice protiv Salzburga otkrio moguće odlične vijesti za Dinamo

Image

Dinamo je u prvoj utakmici play - off runde kvalifikacija za Ligu prvaka u Zagrebu odigrao s Red Bull Salzburgom 1-1, a nakon susreta javili su se i akteri ove utakmice.

16.8.2016.
22:50
Play logo

Jedini strijelac za Modre bio je Marko Rog koji je zabio iz kaznenog udarca u 76. minuti dvoboja.

"Imamo aktivan rezultat pred uzvrat. Oni su dobra ekipa, mlada, čvrsta. Šteta što nismo pobjedili, ali oni su jako dobro stajali na travnjaku", izjavio je Marko Rog nakon utakmice za kamere Arene Sporta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

DINAMO USPIO IZVUĆI REMI: Marko Rog spasio

Trener Dinama Zlatko Cico Kranjčar također je prokomentirao utakmicu.

'Austrijanci jesu kvalitetni, ali..'

"Šteta što smo primili gol i to u trenutku kad smo bili dobri, igrali dobro, imali šansu za realizaciju. Tu vidimo da je Red Bull Salzburg kvalitetan u realizaciji. Ovaj rezultat je pozitivan i daju nadu za uzvrat. Osnovna ideja je bila da budemo čvrsti u veznom dijelu. Oni dosta igraju duple paseve i to smo vidjeli i u analizi. Imali smo dobre izmjene i dobili smo njima na stabilnosti igre",

shimmer fallback
shimmer fallback

"Stoperi su igrali vrlo dobro. Austrijanci jesu kvalitetni, ali mi s opitminizmom možemo gledati ka gostovanju u Salzburugu. Nismo iskoristili neke svoje prilike u prvom dijelu, poluprilike i da smo bolje reagirali rezultat bi bio bolji. Vršili smo pritisak i došli do izjednačenja."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

Strateg Modrih otkrio je i moguće odlične vijesti za hrvatskog prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pivarić će možda igrati u uzvratu, za Machada ćemo vidjeti. Zahvaljujem i publici koja je bila odlična i koja je došla u velikom broju. Nadam se da će u budućnosti naši navijači također biti prisutni u ovako velikoj brojci na Maksimiru", završio Kranjčar.

Trag divljači
Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
default_cta
Darcey & Stacey
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
default_cta
Play logo