TKO ZNA KAKO BI MU IZGLEDALA KARIJERA: / Rus tvrdi: 'Mogli smo dovesti Neymara, ali bio je veoma sitan...'

Image
Foto: AFP
8.2.2018.
17:53
AFP
VOYO logo

Brazilac Neymar prelaskom iz Barcelone u PSG srušio je rekord za najskuplji transfer u nogometnoj povijesti kada su Francuzi iskeširali vrtoglavih 222 milijuna koliko mu je iznosila odštetna klauzula u ugovoru, ali tko zna kako mu je karijera mogla izgledati da se obistinilo što je ispričao nekadašnji predsjednik moskovske Lokomotive Nikolai Naumov.

PSG TVRDI DA NEYMAR SIGURNO OSTAJE, A NAHVALIO GA JE RONALDO: ‘Približava se Zlatnoj lopti’

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rusi su 2008. godine zamijetili tada 16-godišnjaka na Mediteranskom kupu i mogli su ga dovesti u svoje redove za 10 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Razmišljali smo je li pametno ili ne da kupimo Neymara. Naši skauti su ga gledali i željeli smo ga. Ali imali smo nekoliko dilema. Jedna od glavnih nedoumica je bila što nismo znali kako će se prilagoditi na igranje u Rusiji", rekao je tadašnji predsjednik Lokomotive Nikolai Naumov za Sport-Express.

"Bio je premlad, ali i veoma sitan. Koštao bi nas desetak milijuna eura, ali teško je dati toliko novca za igrača s drugog kontinenta. Na kraju smo izgubili u finalu, ali tada nam je Gatagov djelovao jednako dobro, nisam primijetio da je Neymar bio bolji od ostalih", dodao je Naumov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Alan Gatagov je bez kluba, a zadnje utakmice odigrao je u Estonskom Talinnu, ali tada je očigledno nekim ljudima izgledao impresivnije od nadolazeće mlade superzvijezde.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo