TKO SE ZADNJI SMIJE: / Messi ismijavao trenera, pa mu prisjelo

Image
Foto: Screenshot/beIn Sports

Argentinski nogometaši nisu se proslavili na startu Južnoameričkog prvenstva (Copa America) u Čileu, a nije se proslavila ni njihova najveća zvijezda Lionel Messi.

16.6.2015.
10:42
Screenshot/beIn Sports
VOYO logo

Gauči su u prvom kolu odigrali samo 2:2 protiv Paragvaja i to nakon što su prvo poluvrijeme riješili u svoju korist s 2:0. No, u nastavku su Nelson Valdez i Lucas Barrios preokrenuli rezultat i ostavili Argentince u ljutnji i nevjerici.

"Što je ovaj pričao?"

Messija su, pak, kamere uhvatile u vrlo zanimljivom trenutku pri izlasku na teren uoči drugog poluvremena. Zajedno s nogometašem Manchester Uniteda Angelom di Marijom ismijavao je izbornika Gerarda Tatu Martina, inače svoga omiljenog trenera kojeg je svojim autoritetom svojedobno doveo u Barcelonu, a nakon toga i na klupu Argentine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Što je ovaj pričao u svlačionici, nekakve besmislice", prenose argentinski mediji Messijevo pitanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odbio nagradu

"Rekao je da nećemo lako do pobjede", odgovorio mu je Di Maria.

Pritom su se obojica hihotali, očito se čudeći Tatinim riječima. No, trener je očito znao što priča. Argentinci su ostali bez pobjede, a Messiju više nije bilo do šale. Štoviše, bio je toliko uzrujan da je odbio primiti nagradu za igrača utakmice, priuštivši organizatorima priličnu neugodnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo