NEMA POŠTEDE / Tko preživi, pričat će. Započinje velika čistka u svlačionici Reala, evo koje su zvijezde iznenada završile na transfer-listi

Image
Foto: Profimedia

Real Madrid nema namjeru produžiti ugovor sa svoje dvije velike zvijezde i postavlja ih na transfer-listu

27.12.2021.
11:25
Profimedia
VOYO logo

Bliži nam se nova godina, a to za mnoge nogometaše znači ujedno i ulazak u posljednjih pola godine ugovora, što im omogućava pregovaranje s drugim klubovima, ali isto tako znači i ulazak na transfer-listu matičnog kluba.

Tako prema napisima španjolskih medija, Real Madrid nema namjeru produžiti ugovor sa svoje dvije velike zvijezde i postavlja ih na transfer-listu već ove zime. Riječ je o Garethu Baleu i Iscu. Njih će dvojica ove zime moći pregovarati s drugim klubovima i na ljeto otići bez odštete, ali ako je nekome hitno potrebna njihova usluga moći će ih po relativno jeftinoj cijeni otkupiti već ove zime.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Na listi još četvorica

U sličnoj je situaciji i lijevi bek Marcelo, kojem također istječe ugovor u lipnju, ali kako je riječ i istinskoj klupskoj legendi Real će poštovati sve njegove odluke i neće mu stvarati probleme prilikom odluka o budućnosti.

Isto tako, još trojica igrača mogu već ove zime napustiti klub, ali samo ako dođe zadovoljavajuća ponuda. Trener Carlo Ancelotti računa na Edena Hazarda, Luku Jovića i Marijana Diaza, ali ako dođe ponuda, Real će ih prodati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo