MOŽDA JE ON RJEŠENJE / Tko kaže da Dalić nema napadača? Pogledajte kako zaboravljeni hrvatski centarfor trpa u jednog od najjačih liga

Image
Foto: Profimedia

Kako stalno svi kukaju jer hrvatska reprezentacija nema pravog napadača, možda bi baš Musi trebalo dati priliku

3.4.2022.
8:30
Profimedia
VOYO logo

Već pomalo zaboravljeni hrvatski napadač, 24-godišnji Petar Musa, postigao je novi gol u dresu portugalske Boaviste. Musa je bio strijelac pobjedničkog gola u 2:1 pobjedi Boaviste na gostovanju kod Famalicaa u 28. kolu portigalskog prvenstva.

Musa je bio na pravom mjestu u pravo vrijeme i u 37. minuti, kada je njegov suigrač loše odradio jedan na jedan situaciju s vratarom. Kenjiju Gorreu vratar je obranio zicera, ali se lopta odbila Musi u noge koji je sa 16 metara zakucao loptu u mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogodak Muse pogledajte OVDJE.

Image

Rješenje za reprezentaciju

Inače, kako stalno svi kukaju jer hrvatska reprezentacija nema pravog napadača, možda bi baš Musi trebalo dati priliku. Musa je pravi centafor, visok, snažan, odličan u igri glavom i nogom, još je uvijek mlad i iskazao se u dresu U-21 reprezentacije za koju je u 11 nastupa zabio četiri gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ove sezone Musa je utrpao u 31 utakmici deset golova i upisao je tri asistencije, trenutno je na posudbi iz Slavije, ali Portugalci žele otkupiti njegov ugovor. No, Musa neće biti jeftin jer trenutno prema Transfermarktu vrijedi četiri milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo