Tko je luđak za volanom u Real Madridu?

Francuski nogometaš Karim Benzema ne može se ove sezone pohvaliti s posebno dobrim igrama u dresu madridskog Reala, a nije se ovog mjeseca proslavio niti za volanom...

28.2.2013.
15:03
VOYO logo

Naime, madridska policija je ovog tjedna objavila da ima dokaze, snimljene putem radara, kako je Benzema tijekom veljače, u svom Audiju, jurio madridskim cestama s 216 kilometara na sat, i to na cesti gdje je dozvoljena brzina 100 km/h.

Ovog se tjedna Benzema trebao pojaviti na sudu, no saslušanje je pomaknuto zbog uzvratne utakmice polufinala Kupa kralja u kojoj je Real gostovao kod Barcelone. Uskoro se očekuje pojavljivanje Benzeme na sudu, a najteži oblik kazne za ovakav prekršaj je zatvor u trajanju od tri do šest mjeseci. Ipak, vjerojatnije da će Francuz dobiti novčanu, kao i bodovnu kaznu za ovaj grijeh.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, nije ovo jedini sudski slučaj koji se trenutačno provodi protiv Benzeme. Podsjetimo da ga se tereti i za korištenje usluga maloljetne prostitutke, tijekom 2009. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U madridskoj policiji, pak, navodno imaju još gori slučaj kršenja brzine od strane nekog od igrača ili članova Real Madrida. Nadzorne kamere su uhvatile nevjerojatnih 260 kilometara na sat Porschea, koji se nalazi u vlasništvu madridskog kluba, ali zasad nije poznato tko je "luđak za volanom".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo