TKO ĆE ONDA IGRATI I VODITI DINAMO? / Čak devetorica igrača imaju koronu. Nakon Mamića otpao i pomoćnik Krznar

Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL

Pitanje je i tko će onda igrati protiv Wolfsbergera i ima li Dinamo dovoljno igrača

4.11.2020.
10:47
Igor Soban/PIXSELL
VOYO logo

Nimalo dobre vijesti stižu nam iz Dinama. Nakon što je u utorak objavljeno kako je koronavirusom zaražen trener Zoran Mamić, u srijedu je klub objavio da su ukupno deveterorica zaraženih igrača, od toga kako vele čak petorica iz prve momčadi. Samo dan prije utakmice trećeg kola Europa lige protiv neugodnog Wolfsbergera, Dinamo je desetkovan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nastavno na službeno testiranje uoči UEFA utakmice, GNK Dinamo obavještava javnost kako je kod petorice igrača prve momčadi ustanovljena prisutnost koronavirusa te oni neće moći nastupiti u utakmici 3. kola Europa lige protiv austrijskog Wolfsbergera", poručili su iz Dinama.

Nema niti Krznara

Otkrili su kako će utakmicu voditi Alen Peternac, što znači da je osim Mamića vjerojatno zaražen i Damir Krznar jer prema svim dosadašnjim informacijama on je trebao voditi sve utakmice u Mamićevoj odsutnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"S ovom četvoricom, GNK Dinamo ima ukupno devetpricu igrača s UEFA liste koji neće nastupiti na utakmici zbog koronavirusa. Nadalje, pozitivnim su se pokazali nalazi testiranja kod nekoliko članova stručnog stožera te će utakmicu s klupe voditi Alen Peternac", poručili su iz Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pitanje je i tko će onda igrati protiv Wolfsbergera i ima li Dinamo dovoljno igrača?

"Vodili smo računa o svemu. Mi smo prijavili na B listu dosta ovih mlađih igrača, na B listi može biti dosta igrača za Europu u slučaju ne daj Bože nekakve masivne zaraze", otkrio je Mamić u razgovoru za RTL. Što znači da Dinamo ipak ima dovoljno igrača i nema potrebe za otkazivanjem utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo