TKO ĆE NASLIJEDITI WENGERA U LONDONU? / Najizgledniji kandidat je legendarni kapetan Arsenala

Image
Foto: AFP

Od sljedeće sezone kreće nova era u Arsenalu

20.4.2018.
13:11
AFP
VOYO logo

Trenutačno najdugovječniji trener u engleskoj Premier ligi, 68-godišnji francuski stručnjak Arsene Wenger odlučio je na kraju ove sezone napustiti klupu londonskog Arsenala, kluba koji je vodio od 1. listopada 1996. godine.

TEŠKO JE POVJEROVATI, ALI DOGAĐA SE: Arsene Wenger potvrdio – ‘Osjetio sam da je pravo vrijeme da odem s klupe Arsenala’

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Viera i Tuchel najizgledniji po kladionicama

Britanski mediji odmah su krenuli tražiti njegovog nasljednika u klubu. Kladionice su postavile koeficijente, a među prvi kandidatima je bivši veznjak londonskog kluba - Patrick Viera. Trenutačno je trener u New York Cityju, a njegovu menadžersku karijeru je pratio i sam Wenger. "Dobar je, ali Premier liga je posebna, puno bivših igrača koji su igrali ovdje imaju potencijala", rekao je Wenger, prenosi Telegraph.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši trener Mainza i Borussije Dortmund Thomas Tuchel također je među većim favoritima po kladionicama. Arsenal je već pokazao interes za njega, ali problem bi mogao biti njegov navodni dogovor s PSG-om.

BOGATA KARIJERA ARSENEA WENGERA: Ove impresivne brojke francuskog stručnjaka nikoga ne mogu ostaviti ravnodušnim

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mike Arteta je još jedan bivši igrač Arsenala, a zadnje dvije sezone bio je pomoćnik u Manchester Cityju. Tu je i Brendan Rogers, a visoko kotira i Massimiliano Allegri za kojeg se šuškalo kako je spreman za novi izazov nakon Juventusa na Otoku.

Telegraph kao kandidate navodi još Rafaela Beniteza, Luisa Enriquea, Leonarda Jardima, Diega Simeonea, Carla Ancelottija, Joachima Lowa i klupsku legendu Thierryja Henryja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo