TKO BI SE OVOME NADAO? / Oliću stigla ponuda s drugog kraja svijeta

Image

Ivica Olić vjerojatno je odigrao posljednje minute u Bundesligi. HSV mu je dao slobodne ruke da u siječnju napusti klub, a hrvatski nogometaš ima nekoliko opcija.

30.12.2015.
16:15
VOYO logo

Olić je ove sezone igrao vrlo malo, u Bundesligi je skupio svega osam nastupa i to isključivo ulazeći s klupe. Kako ne bi ispao iz reprezentacije uoči Europskog prvenstva u Francuskoj, 36-godišnji napadač ove zime mora pronaći novi klub u kojem će igrati, a pritom ima pozive sa svih strana svijeta.

Daleko od očiju...

Još je od ranije poznato da ga u svoje redove nastoje dovesti Seattle Soundersi iz američke MLS lige, a sada se pojavila i ponuda iz - Australije. Fox Sports izvještava da Olića žele Central Coast Marinersi iz Gosforda, grada pored Sydneyja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, tu postoje dva problema: Olić bi u slučaju odlaska u Australiju bio daleko od očiju izbornika Ante Čačića, a osim toga, Marinersi su trenutno jako daleko od doigravanja, pa bi im sezona mogla završiti već sredinom travnja. Rupa do Eura bi u tom slučaju bila prevelika, pa bi Olićeva forma, a time i izgledi za nastup u Francuskoj, ponovno patili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hoće li se na koncu Olić odlučiti za neku od europskih ponuda, odlazak u SAD ili možda ipak daleku Australiju, saznat ćemo sljedećih dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo