LUDNICA NA TRGU / Dinamovci pjevali s Pipsima, Petković zahvalio Barišiću i Vlatki Peras

Prijenos Dinamove proslave naslova ste mogli gledati UŽIVO na Net.hr-u

26.5.2024.
21:07
VOYO logo

Hrvatski prvak Dinamo je u posljednjem kolu HNL-a na svom Maksimiru, koji je bio rasprodan za ovu utakmicu, odigrao 3:3 s Rudešom. Bio je to posljednji susret 36. kola SuperSport HNL-a. Dinamo je već ranije osigurao titulu, dok je Rudeš odavno ostao bez izgleda za prvoligaški spas.

Image
POGLEDAJTE FOTOGRAFIJE /

Fešta na Maksimiru: Dinamovci dobili medalje i podigli trofej

Image
POGLEDAJTE FOTOGRAFIJE /

Fešta na Maksimiru: Dinamovci dobili medalje i podigli trofej

Nakon ove utakmice dinamovci su dobili medalje i uručen im je trofej za osvajača Supersport HNL-a, a nešto kasnije će proslaviti sezonu u kojoj su osvojili tri trofeja - naslov prvaka, Kup i Superkup, s navijačima na središnjem zagrebačkom trgu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trg bana Jelačića se skoro potpuno napunio vrlo brzo nakon završetka utakmice, a momčad Dinama je krenula prema trgu u otovorenom autobusu s Maksimira oko 20.45 sati.

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Autobus se prema trgu kreće polagano dok igrače pozdravljaju brojni navijači. Nogometaši su sjajno raspoloženi i njihovo slavlje predvodi Boško Šutalo s bakljom u ruci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Momčad Dinama je oko 21.50 stigla na trg, koji je već do tada bio potpuno pun. Autobus su pratili boysi koji su u korteu stigli na trg.

"Neopisivo, Ovo je stvarno čudo, san svakog igrača, ovo ćemo sigurno pamtiti do kraja života", rekao je pred kamerom RTL-a Sandro Kulenović nakon dolaska na Trg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon dolaska na trg momčad Dinama se popela na pozornicu, voditelj je čitao njihova imena, a navijači su im gromoglasno skandirali.

Malo nakon 22 sata na pozornicu su stigli Pips Chips&Viudeoclips, pridružili se igračima i izveli Dinamovu himnu "Dinamo ja volim", a nakon toga i drugi hit "Nogomet".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imamo najbolje igrače na svijetu, a ovo su najbolji navijači na svijetu", rekao je predsjednik Dinama Velimir Zajec.

"Molim vas sekundu tišine. Od ove godine Dinamo i svi navijači okrećemo novu stranicu. Mislim da s novom upravom svi živite s Dinamom. Ne zaboravite ono što je bilo prije. Pozdrav za Mirka Barišića i Vlatku Peras. Pozivam sve navijače da budu gospoda i zahvale ljudima za sve što su napravili", rekao je Bruno Petković, a kad je spomenuo Barišića i Peras čuli su se zvižduci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo