TIP KOJI JE POTJERAO ZVONU BOBANA DOBIO JE VELIKO PRIZNANJE: / Hrvat mu je složio momčad, a on pokupio sve zasluge

Image
Foto: Profimedia

Bobanov potez da dovede Zlatana Ibrahimovića i trenera Piolija i sad se pokazuje kao pun pogodak, a sve se to dogodilo jer je Ragnick na kraju odbio Gazidisovu ponudu

23.12.2020.
17:06
Profimedia
VOYO logo

Izvršni direktor Milana Ivan Gazidis postao je član Europskog saveza klubova, odnosno jedan od članova izvršnog odbora te organizacije koja zastupa klubove na europskoj razini.

Gazidis će tako u UEFA-inom Vijeću za strategiju nogometa biti jedan od četvorice predstavnika koji će zagovarati interese klubova. Uz njega su izabrani i Edwin van der Saar (Ajax), Pedro Lopez Jimenez (Real Madrid) i Peter Lawwell (Celtic).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bobanove zasluge

Zanimljivo je da je Gazidis izabran na jednu tako važnu funkciju jer je Milan tek igrom slučaja na poziciji na kojoj je. Rossoneri vode u talijanskom prvenstvu s momčadi i trenerom kojeg i imaju, no, da se Gazidisa tada pitalo, ne bi tako bilo.

Njegov plan bio je dovesti Ralfa Ragnicka na poziciju trenera i sportskog direktora, a zbog toga je morao i odstraniti Zvonu Bobana s pozicije sportskog direktora. Bobanov potez da dovede Zlatana Ibrahimovića i trenera Piolija i sad se pokazuje kao pun pogodak, a sve se to dogodilo jer je Ragnick na kraju odbio Gazidisovu ponudu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo