TEŽAK UDARAC ZA TOTTENHAM: / Prošli su Borussiju, ali zato ostaju bez Pochettina u ključnom trenutku sezone

Image
Foto: AFP

Strateg Spursa saznao je kaznu za okršaj sa sucem Mikeom Deanom na utakmici s Burnleyem

6.3.2019.
10:51
AFP
VOYO logo

Menadžer Tottenhama Mauricio Pochettino saznao je kaznu za verbalni napad na suca Mikea Deana nakon poraza od Burnleyja (2:1). Argentinski stručnjak je nakon utakmice izrazio veliko nezadovoljstvo suđenjem kontroverznog suca i odlučio mu sve reći u lice.

Nogometni savez je odmah protiv njega pokrenuo proces, a danas je menadžer Spursa saznao i kaznu. Pochettino neće moći voditi ekipu u sljedeće dvije utakmice, a pored suspenzije s klupe, kažnjen je i novčano s 10 tisuća funti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Problemi za Tottenham

Tako Argentinca nećemo gledati pored terena u utakmici protiv Southamptona tijekom vikenda i vjerojatno u susretu protiv Liverpoola 31. ožujka jer je utamkica s Crystal Palaceom, koja se trebala odigrati između ova dva odgođena.

Odsustvo Pochettina s klupe sasvim sigurno će imati utjecaja na igrače Tottenhama koji u posljednje vrijeme igraju jako loše u Premiershipu. Vezali su Spursi tri utakmice bez pobjede. Imaju dva poraza i jedan remi i to je poprilično ugrozilo njihovu treću poziciju koju su čvrstro držali tijekom kompletne sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo