Teveza bi buntovnički potez mogao skupo stajati

Dopredsjednik FIFA-e Jim Boyce, izrazio je uvjerenje da bi napadač Manchester Cityja Carlos Tevez trebao biti kažnjen na širem planu, a ne samo klupskom.

29.9.2011.
23:19
VOYO logo

Podsjetimo, prema tvrdnji Cityjeva menadžera Roberta Mancinija, Tevez je odbio ući u igru u drugom poluvremenu utakmice protiv Bayerna, u 2. kolu skupine A Lige prvaka. Nakon povratka iz Münchena i poraza od 2:0, klub je suspendirao Argentinca na dva tjedna dok se razmatra slučaj. Boyce, međutim, smatra da bi Tevez, ukoliko mu City odredi vremensku zabranu igranja, trebao biti kažnjen i kad su u pitanju nastupi reprezentacija, pa čak i ako u tom razdoblju promijeni klub.

"Mislim da bi FIFA trebala imati moć da zabrani igraču aktivnu ulogu u nogometu. Ako je Tevez napravio to što se priča, mislim da bi njegovom klubu bilo bolje bez njega. Ako Manchester City dokaže prekršaj i prijavi to FIFA-i, ne bih imao problema s izricanjem kazne. Takav slučaj se dosad još nije nikad dogodio, ali mislim da je to što je napravio Tevez neoprostivo", rekao je Boyce i dodao: "Ako ga Manchester City otpusti, mislim da ne bi bilo pravedno da Tevez sljedeći tjedan za ogroman novčani iznos potpiše za neki drugi klub. Ne bi mi smetalo da mu FIFA u tom slučaju odredi kaznu. Ako dopustimo Tevezu da se izvuče, tko će idući tjedan zaustaviti nekoga drugoga da napravi isto", zaključio je na kraju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

specijal-201102150360004-Liga prvaka

Vezani članci:

arti-201109290875006 arti-201109280154006 arti-201109281344006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo