TEŠKO SU PODNIJELI OVAKAV RASPLET SITUACIJE: / U Real Madridu podivljali zbog odluke o Modriću i sada su u velikim problemima

Image

Modrić će propustiti 29. kolo La Lige protiv vrlo dobrog Eibara

24.3.2021.
15:56
VOYO logo

Na utakmici sa Celtom prošlog vikenda, hrvatski reprezentativac i lider Real Madrida, Luka Modrić, dobio je žuti karton, a u klubu su smatrali da je on bio nepravedan te su odmah nakon utakmice uložili žalbu Savezu i tražili su poništenje.

Modrić je doista dobio vrlo upitan žuti karton, uklizao je i prvi je startao na loptu, ali je Renato Tapia pao preko Modrića i sudac je dosudio prekršaj i još je dao žuti karton Modriću. Modriću je to bio peti karton ove sezone i dobio je automatsku suspenziju od jedne utakmice kazne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dodao je loptu. Bili smo potpuno iznenađeni kad je dosuđen prekršaj, u VIP loži smo se pogledavali u šoku. I još je dobio žuti karton! Vrlo čudno. Poznavajući Modrića, njegova reakcija govori sve. Bio je iznenađen baš kao i mi", rekao je nakon utakmice Emilio Butragueño, direktor Reala.

Image
Image

Luka Modric of Real Madrid Real Madrid v Atalanta, UEFA Champions League, round of 16, second leg. Football, Alfredo Di Stefano Stadium, Madrid, Spain - 16 MAR 2021,Image: 598357380, License: Rights-managed, Restrictions: Editorial use only, Model Release: no

Iz Reala su se žalili Disciplinskoj komisiji i tražili su poništenje kartona, pa automatski i kazne, međutim, žalba Real Madridu je odbijena i sada su upali u velike probleme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrić će propustiti 29. kolo La Lige protiv vrlo dobrog Eibara, a na utakmici sa Celtom ozlijedio se i Valverde i još je, k tome, Toni Kroos pokupio neku povredu. Dakle, u toj utakmici Zinedine Zidane neće imati baš previše veznjaka na raspolaganju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo