TEŠKO ĆE MEĐU VATRENE, ALI ZATO BI MOGAO U SUSJEDSTVO: / Vodeći strijelac i jedan od najboljih igrača Prve HNL igrat će za BiH?

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Još uvijek čeka poziv izbornika Zlatka Dalića, a kako je na njegovoj poziciji dosta dobra popunjenost, nije baš izgledno da će ga izbornik tako brzo pozvati

23.2.2021.
21:50
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Za sada još uvijek hrvatski nogometaš, Kristijan Lovrić, u životnoj je formi. U dresu Gorice ove je sezone zabio 14 golova i prvi je strijelac lige, zajedno s Mierezom iz Osijeka. Međutim, Lovrić bi uskoro mogao promijeniti državljanstvo i to iz potpuno opravdanih razloga.

Lovrić, koji prema Transfermarktu vrijedi čak 5.5 milijuna eura, još uvijek čeka poziv izbornika Zlatka Dalića, a kako je na njegovoj poziciji dosta dobra popunjenost, nije baš izgledno da će ga izbornik tako brzo pozvati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Nogometaši Gorice slave

Zaradio je Lovrić pretpozive za Švicarsku, Švedsku i Francusku u listopadu lani, ali poziv nije dobio. Lovrić je u najboljim godinama i teško da si može priuštiti duže čekanje na poziv u nacionalnu vrstu, a kako ima i državljanstvo Bosne i Hercegovine, našao se na meti izbornika Ivajla Peteva.

BiH medij BHFudbal tvrdi kako je Petev već bio na utakmici Lokomotive i Gorice i da ga je pozvao u reprezentaciju. Lovrić je po očevoj strani porijeklom iz BiH, iako je rođen u Ogulinu i može dobiti putovnicu, ako se, dakako odluči na tako nešto ili može dalje čekati poziv Dalića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo