BILIĆ U SUKOBU: / Opet se svađao s Emreom, jedan drugome vikali 'odj***'

Nedjelja je bila dan nogometnih derbija diljem Europe, a u onom turskom Fenerbahçe je na svome stadionu nadigrao Beşiktaş našeg Slavena Bilića s 1:0.

23.3.2015.
9:01
VOYO logo

Još od 2005. godine Beşiktaş u prvenstvu nije slavio u dvorištu velikog rivala, a nedjeljnim je porazom izgubio i prvo mjesto na ljestvici. Na čelu je sada ponovno Galatasaray s bodom više od Beşiktaşa, odnosno dva od Fenerbahçea. Razočaranje je kod Bilića nakon utakmice bilo veliko, pogotovo kad se uzme u obzir da je samo tri dana ranije njegova momčad ispala od Club Bruggea u osmini finala Europske lige.

"Iznimno smo razočarani, nismo zaslužili izgubiti. Bili smo blizu pobjede u drugom poluvremenu, imali smo četiri čiste prilike, a onda smo primili jeftin gol. Tri momčadi su sada vrlo blizu na ljestvici, do kraja je još devet kola i čeka nas velika borba", istaknuo je Bilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši hrvatski izbornik našao se tijekom dvoboja i u jednoj incidentnoj situaciji i to ponovno sa starim 'prijateljem' Emreom Belözogluom. U prvom je poluvremenu u jednom trenutku došlo do gužve kod klupe Beşiktaşa, a odmah je dotrčao i ratoborni Emre i krenuo u svađu s Bilićem. Jedan drugom su, prema pisanju turskih medija, nekoliko puta poručili 'odj***'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, isti se dvojac sukobio i tijekom posljednjeg derbija u studenom. Emre je tada opsovao Bilića na terenu, a kasnije je došlo do rasprave između njih dvojice i u tunelu prema svlačionicama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo