TEŠKI DANI ZA BILIĆA, LEGENDA GA BRANI: / 'West Ham ima jako dobrog trenera, potrebno je samo strpljenje'

Image
Foto: AFP, JON SUPER

Očajno su u novu sezonu krenuli nogometaši West Hama koje vodi bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić.

13.9.2016.
9:14
AFP, JON SUPER
VOYO logo

U četiri kola engleske Premier lige Bilićeva je momčad upisala tri poraza, a posebno je bolan bio onaj posljednji. Vodio je West Ham pred vlastitim navijačima s 2-0 protiv Watforda da bi na koncu izgubio s 2-4 i trenutno se nalazi na 17. mjestu. Osim toga, nisu se Čekićari uspjeli plasirati ni u Europsku ligu - drugu godinu zaredom su ispali od rumunjske Astre.

Image
BILIĆ LJUTIT NAKON PORAZA: /

'Ako ćemo ovako igrati obranu...'

Image
BILIĆ LJUTIT NAKON PORAZA: /

'Ako ćemo ovako igrati obranu...'

'Navijači brzo zaboravljaju'

Navijačima West Hama to nije nimalo lako prihvatiti, posebno nakon sjajne prošle sezone koju je londonski klub završio na sedmom mjestu i u kojoj je rušio sve velikane engleskog nogometa. Međutim, nekadašnji napadač Liverpoola i Aston Ville Stan Collymore smatra da nije vrijeme za paniku i da će stvari sjesti na svoje mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da West Ham ima dobru momčad i vrlo dobrog trenera, tako da je potrebno samo strpljenje. Istina je da navijači brzo zaboravljaju prošlu sezonu, tako da Bilić mora pronaći rješenje i brzo doći do jedne ili dvije pobjede. Igrat kod kuće pred nervoznom publikom je najgora noćna mora za igrače", naglasio je bivši engleski reprezentativac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

West Ham u subotu gostuje kod West Bromwicha, a potom mu slijede domaći okršaji protiv Southamptona i Middlesbrougha. Bilić će u tim dvobojima morati ugrabiti veliki broj bodova kako bi umirio navijače koji bi vrlo brzo mogli uzeti na zub njega i igrače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo