TEŠKE OPTUŽBE NA RAČUN BOBANA I NJEGOVE OBITELJI: / Talijanski CDS okrivio njegova sina za kaos u Milanu

Image
Foto: Fabio FERRARI / AFP / Profimedia

Milan, predvođen Bobanom i Maldinijem, danas se nalazi u velikoj krizi

4.10.2019.
17:02
Fabio FERRARI / AFP / Profimedia
VOYO logo

Cijela Europa već danima piše o velikoj krizi u AC Milanu. Ono što je trebala biti renesansna godina, polako se pretvara u katastrofu, a među glavnim krivcima našli su se i legendarni Paolo Maldini te Zvonimir Boban. Nekadašnji suigrači vratili su se u Milan kao glavini operativci, ali za sada im baš ništa ne ide prema planu. Boban je vrlo euforično prihvatio pounudu Milana i olako za sobom ostavio visoku funkciju u FIFA-i, odnosno mjesto glavnog pomoćnika predsjednika Giannija Infantina.

Milan, predvođen Bobanom i Maldinijem, danas se nalazi u velikoj krizi. Odbili su igrati u Europa ligi kako bi se posvetili prvenstvu i rekonstrukciji, a u prvenstvu su sada na užasnom 16. mjestu sa svega šest bodova i očajnom gol-razlikom 4:8.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sin zakuhao svađu?

Ljetos su se pojačali brojnim zvučnim imenima poput Ante Rebića, Thea Hernandeza, Rafaela Leaa, a doveli su i novog trenera, Švicarca Marca Giampaola. Međutim, niti su pojačanja opravdala svoje statuse, niti je trener uspio uspostaviti kakav takav sustav i igru. U Milanu se stoga već danima govori o smjeni trenera, kao i o velikim nesuglasicama na relaciji Boban - Maldini. Navodno Boban želi novog trenera, a Maldini još uvijek forsira Giampaola, ali korak dalje ide ugledni talijanski medij koji tvrdi kako je Bobanov sin Rafael Boban, dodatno zakuhao svađu između oca i Maldinija.

Corriere della Sera piše kako je mladi Rafael na svojem Instagramu napisao: "Giampaolo treba otići? Vidjet ćemo što će se dogoditi. Imamo igrače visoke kvalitete, ja mislim da je problem u treneru". Tvrde kako Zvone Boban sljedećeg dana nije došao u Milanello i kako bi to mogao biti jedan od razloga za svađu između glavnih operativaca Milana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo