TEŠKI 'KRINDŽ' / Tenisači se potukli nakon meča. Došlo je do naguravanja, a poletio je i reket: 'Neću se ispričati! Tražio sam ga i nakon meča, skrivao se iza zaštitara'

Image
Foto: Twitter

Bugarski tenisač slavio je preokretom 2:6, 7:6, 7:6, a nakon meča došlo je do naguravanja

30.9.2022.
10:53
Twitter
VOYO logo

Prizori tučnjave mogu se vidjeti u gotovo svim popularnim sportovima, od nogometa, košarke, rukometa, vaterpola, ali na teniskim terenima to je prava rijetkost.

Međutim, na Challenger turniru u Orleansu u četvrtak mogla se vidjeti neugodna scena. Na meču između domaćeg tenisača Corentina Mouteta, inače 64. igrača svijeta, i 247. tenisača svijeta, Bugarina Adriana Andreeva nakon meča je malo zaiskrilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bugarski tenisač slavio je preokretom 2:6, 7:6, 7:6, a nakon meča došlo je do naguravanja. Andreev je odgurnuo Mouteta, a ovaj mu je uzvratio udarivši ga reketom. Razmijenili su par udaraca, a onda ih je razdvojio sudac i spriječio je još veći skandal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon meča Moutet je otkrio što se dogodilo i kazao kako je bilo i epiloga. "Neću se ispričati za svoje ponašanje na kraju meča. Što napravite kada vam suparnik dvaput u lice kaže: Je*i se! Rekao mi je i da ga potražim nakon meča. Deset minuta sam ga tražio, a onda sam vidio da se krije iza šestorice zaštitara", rekao je Moutet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo