SEZONA ZA PAMĆENJE / Tek je stigao,a već skuplja titule: Bellingham proglašen najboljim igračem La Lige

Image
Foto: profimedia

Mladi Englez je u 41 nastupu ove sezone upisao 23 gola i 12 asistencija predvodeći Real do 36. naslova španjolskog prvaka. Ove subote Bellingham i njegovi suigrači lovit će i 15. naslov prvaka Europe

29.5.2024.
10:02
profimedia
VOYO logo

Vezni igrač engleske nogometne reprezentacije i Real Madrida, Jude Bellingham (20) proglašen je za najboljeg igrača španjolske La Lige u protekloj sezoni, a nagradu za trenera godine dobio je Míchel Sánchez iz Girone.

Image
ISPISAO POVIJEST /

Nezaustavljiv je: Ronaldo postao prvi nogometaš kojemu je to ikada uspjelo

Image
ISPISAO POVIJEST /

Nezaustavljiv je: Ronaldo postao prvi nogometaš kojemu je to ikada uspjelo

Bellingham je stigao u Kraljevski Klub u lipnju prošle godine iz Borussije Dortmund za 103 milijuna eura postavši već u svojoj prvoj sezoni jedan od ključnih igrača Real Madrida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mladi Englez je u 41 nastupu ove sezone upisao 23 gola i 12 asistencija predvodivši Real do 36. naslova španjolskog prvaka. Ove subote Bellingham i njegovi suigrači lovit će i 15. naslov prvaka Europe.

"Želio bi ovu nagradu posvetiti svojim suigračima, stručnom stožeru i, što je najvažnije, navijačima najboljeg kluba na svijetu. Zadovoljstvo je svaki put kada igram za ovu momčad. Hala Madrid," poručio je Bellingham u video poruci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bellingham je slavio glasovima navijača, klupskih kapetana i komisije stručnjaka ispred suigrača Viniciusa, te Antoinea Griezmanna (Atletico Madrid), Artema Dovbyka (Girona) i Roberta Lewandowskog (Barcelona).

Nagradu za najboljeg trenera dobio je Miguel Sánchez, koji je predvodio Gironu do trećeg mjesta na ljestvici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zadovoljstvo mi je primiti ovu nagradu i želim je primiti u ime svog osoblja. Učinili su me boljim i želim je posvetiti njima, klubu, to je vjerovati u projekt. I oni vjeruju u ideju igre, osim u rezultate," kazao je 48-godišnji španjolski stručnjak.

Izabran je i najbolji mladi igrač sezone, a to je Lamine Yamal iz Barcelone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo