'Ovo je ostvarenje snova' / Razgovarali smo s tatom i sinom koji su putovali 700 km i čekali po ružnom vremenu više od dva sata kako bi dječak upoznao Vatrene: 'Za nas je ovo ostvarenje snova'

Dječak i otac putovali iz Nürnberga u Zagreb 7 sati samo kako bi se mališan upoznao, slikao i dobio autogram od Vatrenih

6.6.2023.
6:20
VOYO logo

Jedan 9-godišnji dječak iz Nürnberga zauvijek će pamtiti jučerašnje okupljanje dijela reprezentacije Hrvatske u zagrebačkom hotelu Sheraton uoči priprema za posljednju operaciju Lige nacija.

Image
OKUPILI SE VATRENI /

Kovačić apsolutna zvijezda dana zbog auta s kojim je došao: Lijepa policajka plijenila pažnju

Image
OKUPILI SE VATRENI /

Kovačić apsolutna zvijezda dana zbog auta s kojim je došao: Lijepa policajka plijenila pažnju

Dan za pamćenje

Naime, dječaku su se ostvarili snovi jer se rukovao i slikao s nekim igračima i članovima Vatrenih, a na kraju je i dobio majicu na koju su mu se potpisali izbornik Zlatko Dalić i ostali reprezentativci, oni koji su u tom trenutku bili dostupni...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kratko smo porazgovarali s njegovim 40-godišnjim ocem, ali i s dječakom koji nije skrivao sreću. Inače, dječak i otac doputovali su u Zagreb iz Nürnberga i putovali su 7 sati. Nakon toga, pred Sheratonom su po kiši čekali oko dva sata, nešto malo više, sve dok nisu počeli pristizati nogometaši Hrvatske na okupljanje za Final Four Lige nacija.

"Došli smo iz Nürnberga, putovali smo 700 km tj 7 sati. Ovdje ispred Sheratona čekamo od 10 sati kako bi mi dijete uzelo koji autogram, napravilo koju sliku s Vatrenima... Moj sin obožava hrvatsku nogometnu reprezentaciju, jednostavno uživa u tome. Njemu je ovo sve, ali i meni isto. Mi živimo za Hrvatsku", kazao nam je tata koji nam nije htio reći svoje ime niti ime dječaka...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Obožavamo Vatrene'

"Ma neka bude bez imena. Imena nisu bitna. Bitno je to da obožavamo Vatrene. Znate, mi Hrvati koji živimo u Njemačkoj posebno volimo hrvatsku nogometnu reprezentaciju. Kako da vam to opišem... Dakle, mi ne živimo u Hrvatskoj, ali naše srce zato posebno jako tuče za hrvatsku nogometnu reprezentaciju. Naše srce gori posebno kad Vatreni pobjede ili izgube, nebitno. Više pobjeđuju pa nam je to posebno drago", dodao je razdragani tata.

Dječakovo malo, ali veliko srce puno je ljubavi prema Vatrenima. Dok je mališan stajao po ružnom vremenu, skrivajući se od kiše, pa i pokisnuvši malo kad je svaki put izlazio ispod natkrivenog ulaza hotela Sheraton, kad je dolazio netko od igrača, njegov sjaj u očima kad se rukovao i slikao s Mateom Kovačićem i ostalima, ta sreća - govori sve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Njegovo srce kuca jače nego moje. Njemu je ovo ostvarenje snova. Ne znamo hoćemo li moći otići u Nizozemsku na Finak Four Lige nacija zbog škole i školskih obveza mog sina. Razmišljali smo da odemo, možda i hoćemo. Sad kad stojimo ovdje i razgovaramo, eto, s vama, možda i odemo. Baš volimo Vatrene ", ističe nam tata.

'Jako sam htio ovo'

Upitali smo i dječaka koje pitanje, ali previše je bio pod dojmom pa nam je tek uspio izustiti:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sretan sam i ostvarili su mi se snovi. Jako sam htio ovo, htio sam upoznati Vatrene. Slikao sam se s Kovačićem, Kramarićem, s Draženom Ladićem... Nikad ih ranije nisam upoznao, a tako sam to htio".

Eto, ljubav prema hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji ne poznaje granice, kilometre niti godine. Svaka čast djetetu i tati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska otvara Final Four Lige nacija protiv Nizozemske

Za spomenuti kako je Final Four turnir Lige nacija na rasporedu od 14. do 18. lipnja u Rotterdamu Enschedeu.

Na trećem izdanju završnog turnira ovog natjecanja osim Hrvatske nastupit će još Nizozemska, Španjolska i Italija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prvom polufinalnom srazu 14. lipnja na stadionu De Kuip u Rotterdamu snage će odmjeriti Nizozemska i Hrvatska, dok će dan kasnije na De Grolsch Vesteu u Enschedeu igrati Italija i Španjolska.

Finale je 18. lipnja u Rotterdamu, a istoga dana u Enschedeu će biti odigran susret za treće mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo