TALIJANSKA LEGENDA OTKRILA SVOJU STRANU PRIČE: / 'Nisam glup. Nisu mi ponudili ugovor, jasno je u kojem smjeru sve ide'

Image
Foto: Profimedia, Zuma Press - News
Image
Foto: Profimedia, Zuma Press - News

Od malih nogu u dresu kluba iz glavnog talijanskog grada

14.5.2019.
17:27
Profimedia, Zuma Press - News
VOYO logo

Legendarni nogometaš i kapetan talijanskog prvoligaša Rome 35-godišnji Daniele de Rossi u utorak je objavio kako će na kraju sezone nakon 18 godina napustiti taj klub. Njemu, naime, na kraju sezone ističe ugovor, a novi nije potpisan tako da se olegendarni nogometaš rastaje s klubom za koji je nastupio 615 puta, postigao 63 pogotka i zabilježio 54 asistencije.

Image
KRAJ JEDNE VELIKE ERE: /

Legendarni kapetan nakon 18 godina napušta Romu

Na press konferenciji na kojoj je objavio svoju odluku, De Rossi je poručio i kako se ne namjerava maknuti iz nogometa. Nije isključio mogućnost nastupanja za neki drugi klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ove sezone ću napuniti 36 godina i nisam glup. Jučer su mi rekli kako mi neće obnoviti ugovor. Ja živim u svijetu nogometa i to da mi nije ponuđeno produženje ugovora, govori u kojem smjeru sve ide', poručio je De Rossi na konferenciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Između mene i kluba postoji veliko uzajamno poštovanje, ali ja se osjećam kao da mogu nastaviti kao nogometaš. Nisam razgovarao s drugim klubovima i ne znam postoje li neke ponude', otkrio je.

Roma je objavila kako će zadnja prvenstvena utakmica, kod kuće protiv Parme, biti zadnja De Rossijeva u dresu kluba u koji je došao kao tinejdežer 2000. De Rossi je odigrao 615 utakmica za Romu i zabio 63 gola u svim natjecanjima. Više od njega nastupa za Romu ima samo Francesco Totti. U dresu talijanske reprezehtacije De Rossi je odigrao 117 utakmica, a 2006. je bio i svjetski prvak s reprezentacijom. U dresu Rome je dva puta osvojio talijanski kup.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svi ćemo plakati kada zadnji put obuče žutocrveni dres protiv Parme, ali poštujemo njegovu želju da nastavi karijeru u 36.godini dalje od Rome", izjavio je predsjednik kluba James Pallotta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo