SLAMKA SPASA / Talijani uvjereni: Kovač radi prvi transfer u novom klubu i dovodi starog znanca. Spašava zaboravljenog Hrvata?

Image
Foto: Profimedia

Niko Kovač nedavno je preuzeo klupu njemačkog Wolfsburga i čini se kako je već krenuo slagati momčad za sljedeću sezonu

31.5.2022.
12:46
Profimedia
VOYO logo

Ante Rebić je zbog ponašanja i odnosa sa Zlatkom Dalićem otpisan iz hrvatske nogometne reprezentacije, a ista sudbina, čini se, snašla ga je i u Milanu. Hrvat je proteklih godina bio standardni član prve momčadi, a ove sezone su ga ozljede i njegov stav udaljile od te uloge.

Image
NIŠTA NEOBIČNO /

Novo veliko priznanje za našeg Luku: UEFA ga je uvrstila među najbolje od najboljih

Image
NIŠTA NEOBIČNO /

Novo veliko priznanje za našeg Luku: UEFA ga je uvrstila među najbolje od najboljih

Naravno, ulogu u svemu ima i sjajni Rafael Leao, koji je odigrao fantastičnu sezonu u kojoj je Milan stigao do naslova prvaka Italije nakon dugih 11 godina. Portugalac je proglašen za MVP-a Serie A, što ne čudi jer je bio najbolji i najvažniji igrač Rossonera u novom pohodu na titulu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Talijanski mediji sve više pišu o tome kako se Milan želi riješiti Rebića te bi ga voljeli prodati dok još uvijek mogu zaraditi na Hrvatu.

Ponovna suradnja?

Čini se da je to najbolja odluka za obje strane: Milan bi zaradio i riješio se nezadovoljnog nogometaša, dok bi Rebić promijenio sredinu i dobio priliku za novi početak nakon tri godine u Italiji. Calciomercato prenosi kako bi se Rebić mogao vratiti u Bundesligu, gdje je igrao možda i najbolji nogomet u karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Talijani pišu kako bi "otpisanom Hrvatu spas mogao ponuditi bivši hrvatski izbornik Niko Kovač". Dvojac je surađivao u reprezentaciji dok je Kovač bio izbornik Vatrenih, a potom su zajedno žarili Bundesligom u Eintrachtu iz Frankfurta. Kovač ga dobro poznaje i zna što može dobiti od otpisanog Hrvata, ali i kako izvući ono najbolje iz problematičnog napadača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako bi Rebić postao prvo pojačanje Kovača otkako je preuzeo Wolfsburg, no u svemu postoji jedan problem. Rebić s Milanom ima ugovor još tri godine te će Nijemci morati isplatiti određenu cifru kako bi doveli zaboravljenog Hrvata u svoje redove. Ipak, Talijani ističu kako Milan ne bi trebao tražiti preveliku odštetu jer žele napraviti mjesta u momčadi za sljedeću sezonu.

Rebić je ove sezone skupio 29 nastupa za Milan u svim natjecanjima te je pritom postigao svega tri pogotka te upisao dvije asistencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo