NIJE DOBRO / Talijani udarili po Vatrenom, upitan mu je transfer koji je bio gotovo siguran? 'Djeluje umorno, izgubio je lucidnost'

Image
Foto: Profimedia

Nikola Vlašić se ne može vratiti u željenu formu

15.2.2023.
8:35
Profimedia
VOYO logo

U Torinu ovih dana imaju svojevrsnih "problema" s Hrvatima. Klub je bio u strahu da će hrvatski trener Ivan Jurić preseliti u Southampton. Većina trenera voljela bi se okušati u Engleskoj, a i vrapci na grani znaju da se tamo najbolje zarađuje. Ipak, čini se da će Jurić ostati u Italiji pa će se morati pozabaviti s drugim "hrvatskim" problemom - Nikolom Vlašićem.

Image
OSTALI U ŠOKU /

Jedna izjava Darija Srne izazvala kontroverze u susjedstvu: 'Skandal, a otac mu je Bošnjak...'

Image
OSTALI U ŠOKU /

Jedna izjava Darija Srne izazvala kontroverze u susjedstvu: 'Skandal, a otac mu je Bošnjak...'

Niksi je ovog ljeta došao na posudbu iz West Hama te je sjajno krenuo u sezonu. Bio je jedan od najboljih pojedinaca u momčadi, ali nakon povratka sa Svjetskog prvenstva, Vlašić nikako ne može vratiti staru formu. Do SP-a Vlašić je postigao četiri pogotka i dodao dvije asistencije, a nakon završetka istog, Niksi nikako ne može do pogotka ili asistencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sanabria je odradio dobar posao, baš kao i Mirančuk. Više sam očekivao od Vlašića", rekao je Jurić nakon poraza od Milana i tako pecnuo hrvatskog reprezentativca.

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Upitan mu transfer?

Njegove predstave mogle bi ga "zacementirati" na klupu, ali i utjecati na trajni transfer. Naime, njegova vrijednost procjenjuje se na 20 milijuna eura, što je više nego što bi Torino volio platiti za njegove usluge, tako da mu loše predstave ne pomažu u tome da ostane u Seriji A. Svjestan je toga i Tuttosport, koji piše o Vlašiću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Juriću je teško složiti momčad bez Vlašića, ali igrač djeluje pomalo umorno. I dalje trči kao i prije, on se uvijek bori, ali izgubio je onu lucidnost koja ga je krasila na početku sezone", pišu Talijani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, valja istaknuti kako Torino nije momčad koja zabija puno pogodaka. Postigli su ih tek 22 u 22 utakmice, dok je, primjerice, Victor Osimhen sam postigao 17 golova. Vlašić je uz Sanabriju i Mirančuka najbolji strijelac momčadi s četiri pogotka. Pred Vlašićem i Torinom je težak raspored; prvo će se obračunati sa slabašnim Cremoneseom, a onda slijedi gradski obračun s Juventusom te susret s prvim Napolijem. Možda je to vrijeme da se Vlašić razbudi i vrati u staru formu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo