NE MOGU SE NAČUDITI / Talijani u nevjerici nakon posljednje utakmice Perišića. Kada su vidjeli što je napravio u Ligi prvaka napali su Inter

Image
Foto: Profimedia

Zbog ove sjajne partije Perišića mnogi su navijači Intera napali svoj klub jer su ovako sjajnog igrača pustili da ode besplatno

2.11.2022.
15:38
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Tottenhama pobijedili su na Velodrome stadionu Marseille, koji vodi hrvatski trener Igor Tudor, s 2-1 u ogledu 6. kola skupine D Lige prvaka, čime je Tottenham izborio osminu finala ovog natjecanja, dok je Marseille ispao iz Europe.

Marseille je potpuno dominirao tijekom prvog poluvremena. Zbio je suparnika u njegov šesnaesterac i nakon brojnih prilika inicijativa se isplatila u sudačkoj nadoknadi kada je Mbemba glavom zabio za 1-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, u nastavku je Tottenham napokon zaigrao hrabrije i otvorenije, a izjednačio je u 54. minuti. Sjajno je ubacio hrvatski reprezentativac Ivan Perišić, a Lenglet je loptu pospremio u mrežu za 1-1. Nakon toga su obje momčadi propustile nekoliko dobrih prilika, dok je u samoj završnici uslijedio posljednji domaći udar koji nije okrunjen pogotkom za osminu finala.

Asistenciju pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, Perišić je imao i sjajne trenutke u defenzivi. U 82. minuti Perišić je vrhunski intervenirao pred svojim vratima i zaustavio je šut Alexisa Sancheza iz velike blizine i time je omogućio prolazak skupine Tottenhamu.

Potez pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Navijači Intera u nevjerici

Čak štoviše, Marseille je na kraju izgubio 1-2 golom Hojbjerga u 95. minuti. Dotad je Marseille, s obzirom na rezultat iz Lisabona, imao treće mjesto i nastavak natjecanja u Europskoj ligi, ali je na kraju ostao bez ičega. Ivan Perišić je odigrao cijelu utakmicu za goste iz Londona i dobio je vrlo visoku ocjenu 8.0 i bio je prema SofaScoreu igrač utakmice.

Zbog ove sjajne partije Perišića mnogi su navijači Intera napali svoj klub jer su ovako sjajnog igrača pustili da ode besplatno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne mogu vjerovati da smo Perišića pustili besplatno da bi se mučili s Gosensom na njegovom mjestu".

"Kakva kvaliteta i kvantiteta, kako u obrani, tako i u napadu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kada bi barem opet imali igrača kvaliteta na koje nas je Perišić podsjetio u Marseilleu".

"Utakmica sezone, Perišić sjajan defenzivno i još ima asistenciju. Spasio je čisti gol i pretrčao je najviše od svih Spursa. No, sjetite se, nama je bio prestar".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo