TALIJANI PLASIRALI SENZACIJU: / Allegri preuzima Juveovog žestokog rivala i sa sobom dovodi Mandžukića; namijenio mu je posebnu ulogu?

Image
Foto: Miguel MEDINA / AFP / Profimedia

Bilo je pitanje vremena kad će se pojaviti ovakva vijest

23.8.2020.
22:08
Miguel MEDINA / AFP / Profimedia
VOYO logo

Samo dan nakon što je AntonioConte najavio da bi mogao uskoro napustiti klupu Intera po talijanskim medijima pčelo se spominjati ime Massimiliana Allegrija kao njegova nasljednika.

I prema kladionicama je prvi favorit. E, ono što je posebno zanimljivo za hrvatske nogometne zaljubljenike je to što se sada počelo pisati da bi sa sobom u Inter mogao dovesti miljenika iz vremena Juventusa - Marija Mandžukića!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Talijanski dnevni list La Repubblica izašao je s tom teorijom. Navode kako bi 34-godišnjak bio zamjena za Romelua Lukakua, te da slobodan igrač otkako je raskinuo ugovor s katarskim Al-Duhailom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mandžukić je za Juve odigrao je 162 utakmice i postigao 44 gola uz 17 asistencija, a u kombinacijama s Interom već se, inače, pisalo prije par mjeseci.

Tijekom karijere igrao je i za Atletico Madrid, Bayern, Wolfsburg, Dinamo, Zagreb i Marsoniju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mandžukić se nakon osvojenog srebra na Svjetskom prvenstvu u Rusiji 2018. oprostio od hrvatske reprezentacije, a u dresu "Vatrenih" sakupio je 89 nastupa i postigao 33 gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo