TALIJANI PLASIRALI 'BOMBU': / Manchester želi dovesti ikonu Reala za 50 milijuna eura!

Image
Foto: AFP, GERARD JULIEN

Talijanski Calciomercato piše kako će menadžer Manchester Uniteda Jose Mourinho na zimu pokušati dovesti kapetana Real Madrida Sergija Ramosa za 50 milijuna eura.

21.9.2016.
16:48
AFP, GERARD JULIEN
VOYO logo

Ako ćemo vjerovati pisanju talijanskog Calciomercatoa, United je obnovio interes za dovođenje jednog od najboljih stopera svijeta, legendarnog Španjolca Sergija Ramos.

Nakon što su Crveni vragovi i u ovoj sezoni razočarali svoje navijače lošom igrom, Jose Mourinho zaključio je kako je krucijalno pojačati obranu koja je, barem prema viđenom do sad, možda i najlošiji dio momčadi Crvenih vragova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

DRAMA NA SJEVERU: Real u zadnjim sekundama izborio produžetke, pa sjajnim golom Carvajala došao do novog trofeja!

Htjeli ga dovesti 2015. godine

Talijani u svojem tekstu dalje navode kako su Englezi za Ramosa spremni ponuditi 50 milijuna eura, nogometaša kojeg su još 2015. za vrijeme ljetnog prijelaznog roka htjeli dovesti u svoje redove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ali na njihovu žalost, čelnici Crvenih vragova i tadašnji menadžer Louis Van Gaal nisu iskoristili situaciju nezadovoljstva Ramosa tadašnjim ugovorom koji je imao s Realom.

Na kraju je Ramos ostao u Realu

Predsjednik Los Blancosa Florentino Perez potom je odlučio ponuditi novi, bogatiji ugovor svom kapetanu i Ramos je na kraju ipak ostao na Santiago Bernabeu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako će Španjolci teško pustiti svoju klupsku ikonu, Englezi se ipak nadaju kako će njihova ponuda od 50 milijuna eura koju su spremni staviti na stol pred Pereza i društvo uvjeriti Madriđane da na kraju ipak puste Ramosa u Englesku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bogata ponuda za 30-godišnjaka

Ramos ima 30 godina, a Mourinho i njegovi šefovi u klubu zaduženi za transfere igraju na tu kartu godina uz bogatu ponudu. Ramos izlazi iz onih najboljih nogometnih godina, ali Mourinho ga i dalje smatra za najboljeg centralnog braniča svijeta.

Nema sumnje, Ramos bi itekako pojačao obrambeni liniju Crvenih vragova koja ove sezone pušta na sve strane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo