VRUĆA TEMA NA ČIZMI / Talijani imaju nevjerojatnu teoriju. Tvrde da su navijači brutalno vrijeđali Džeku zbog Srbina iz Juvenutsa

Image
Foto: Profimedia

Juventusovi navijači vrijeđali su bosanskohercegovačkog reprezentativca

7.11.2022.
15:55
Profimedia
VOYO logo

U velikom derbiju 13. kola Talijanske lige Juventus je u Torinu svladao Inter s 2-0. Juventus se pobjedom protiv milanskog Intera vratio među vodeće ekipe Serie A.

Gosti iz Milana bili su superiornija momčad veći dio utakmice, a promašili su čak tri velike prilike u prvom dijelu. Jednu od njih, imao je i Edin Džeko, koji se našao na meti navijača Stare Dame.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zašto su napali Džeku

Juventusovi navijači vrijeđali su bosanskohercegovačkog reprezentativca, a u jednom trenutku skandirali su mu: "Cigane, cigane."

Društvenim mrežama kruži video na kojem se sve može čuti, a kapetan BIH im nije ostao dužan. Na jednom videu se jasno može primijetiti kako se Džeko okrenuo prema njima i uhvatio se za međunožje, što je dodatno razljutilo domaće navijače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Stara dama" se četvrtom uzastopnom pobjedom popela na peto mjesto, preskočivši Džekinu bivšu i sadašnju momčad, Inter i Romu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, talijanski mediji pišu kako uvrede nisu bile upućene Džeki tek tako. Naime, Talijani tvrde da je to bio samo odgovor na identično skandiranje navijača Intera koji su vrijeđali napadača Juventusa, Srbina Dušana Vlahovića uoči utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo