Talijan otkrio što ga toliko plaši u Bilićevoj momčadi!

12.3.2012.
15:55
VOYO logo

"Hrvatska je vrlo opasna", iznio je Prandelli opći dojam te odgovorio na konkretno pitanje gdje vidi najveću prijetnju u našoj reprezentaciji.

"Brzina kojom Hrvati idu u napad. Imaju hitre špice poput Olića i Mandžukića, te vezni red predvođen Modrićem i Srnom, koji zna ekspresno prenijeti loptu iz faze obrane pred gol protivnika. To je moderan nogomet, nisu to klasični kontranapadi, stižu s nekoliko igrača u završnicu. Često nam nije odgovarao njihov stil. Mi nikad nismo pobijedili u pet međusobnih utakmica, to moramo imati u vidu. Susret s Hrvatskom bi lako mogao biti presudan tko će među osam u Europi. Baš zato za njih moramo biti najbolje", izjavio je Prandelli za Sportske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Premda u našem taboru vlada veliki optimizam i uvjerenost da ćemo uz Italiju, Irsku i Španjolsku izboriti drugi krug, sigurno je da to neće biti lako. Uostalom, u hrvatskoj skupini C ne osjećaju se ugodno čak niti aktualni europski i svjetski prvaci Španjolci.

"Ništa ne uzimam zdravo za gotovo: bit će nam jako teško obraniti naslov europskih prvaka", poručio je španjolskoj javnosti i vlastitim nogometašima izbornik reprezentacije Vicente del Bosque.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vrlo je teško osvojiti naslov u trenutačnoj nogometnoj klimi: ne možemo si dopustiti pomisao da smo najbolji, jer to bi bio prvi korak ka propasti. Igrači se jako raduju turniru u Poljskoj i Ukrajini, no naši naslovi iz 2008. i 2010. godine ne smiju uttjecati na naše pripreme. Bitno je da u turnir kao što je Euro uđemo puni iščekivanja i motivirani kao da nemamo zaredom osvojene europski i svjetski naslov", zaključio je 61-godišnjak iz Salamance, bivši dvostruki europski prvak s Real Madridom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo