ZARADIT ĆE I NA POLJUDU / Talentirani Vatreni na meti Liverpoola? Još prošle godine igrao je u Hajduku, a sada bi mogao na Anfield u velikom transferu

Image

Ranije su njemački mediji pisali kako Vuškovića na radaru imaju čak četiri bundesligaša

20.7.2022.
23:07
VOYO logo

Mladi Vatreni i svojevremeno najveći Hajdukov talent, Mario Vušković, mogao bi napustiti HSV već ovoga ljeta. Mladi branič prešao je u redove njemačkog velikana prošloga ljeta za ukupno 4.2 milijuna eura, ali dogovor je bio takav da Hajduk dobije odmah 1.2 milijuna eura i da Vušković bude na jednogodišnjoj posudbi, a da onda na kraju sezone HSV uplati Hajduku tri milijuna eura za otkup njegova ugovora.

Tako je na kraju i bilo, HSV je otkupio Vuškovića za tri milijuna eura početkom mjeseca, ali ga nema namjeru zadržati, iako im je Hrvat prošle sezone bio jedan od najboljih i najvažnijih igrača. Razlog je, dakako, zarada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Marko Lukunic/PIXSELL

Želi ga i Liverpool

Ranije su njemački mediji pisali kako Vuškovića na radaru imaju čak četiri bundesligaša Stuttgart, Freiburg, Wolfsburg i Frankfurt, te premijerligaš Wolverhampton, a sada se u lov na Vatrenog prema tvrdnjama Bilda priključio i - Liverpool!

Novi sportski direktor Liverpoola, Julian Ward vidi ga kao dugoročnu zamjenu za stopera Joela Matipa, a HSV je izvjesio cijenu od minimalno deset milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U cijeloj toj priči okoristiti bi se mogao i Hajduk. Naime, Splićani su u ugovor o transferu Vuškovića u HSV ugradili klauzulu prema kojoj Hajduk dobiva određeni postotak od sljedeće prodaje igrača, riječ o o postotku od oko 15 ili 20 posto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo