TAJNA NAJVEĆEG TRANSFERA OVOG LJETA: / Portugalac pojasnio zašto je odbio Juve i City i otišao u Madrid

Image
Foto: AFP

Portugalac je, očito, htio karijeru nastaviti u Španjolskoj

7.7.2019.
18:00
AFP
VOYO logo

Madridski Atletico protivno svim očekivanjima doveo je za 126 milijuna eura portugalskog 19-godišnjaka JoaoFelixa. Neočekivano kad se uzme u obzir da su u utrci za njega bili klubovi poput Juventusa i Manchester Cityja.

"Dobio sam ovu priliku i prihvatio je. Ovdje ću dati sve od sebe. Puno sam pratio La Ligu. Gledao sam kako Atletico osvaja naslov prvaka i Europsku ligu. Simeone zna kako motivirati svakog igrača i prenijeti svoju energiju na momčad", kazao je i nastavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Atletico Madrid's Argentinian coach Diego Simeone gestures during the Spanish league football match between FC Barcelona and Club Atletico de Madrid at the Camp Nou stadium in Barcelona on April 6, 2019. (Photo by LLUIS GENE / AFP)

"Puno je Portugalaca ovdje igralo i nadam se da ću biti dobar poput njih. Moje godine? Važne su, ali samo u nekim situacijama. Mislim da sam dovoljno zreo da bih se nosio s njima. Ne razmišljam o otme da imam 19 godina iako svi o tome pričaju. Mislim da mi to neće biti problem", rekao je Felix.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo