Svjetski poznata faca stigla na Dinamov trening

U utorak je na treningu Dinama osvanulo svjetski poznato nogometno lice. Modre je posjetio proslavljeni švedski trener Sven Göran Eriksson i raspitivao se o pojedinim igračima.

31.1.2012.
13:51
VOYO logo

Švedski stručnjak surađuje s portugalskim Cascade Resort, kampom u kojem se Dinamo priprema za nastavak sezone, pa je došao kako bi čuo dojmove Modrih i zaželio im sreću u nastavku sezone. Naravno, svi su Erikssonu prenijeli zadovoljstvo uvjetima, a bivši trener Benfice, Rome, Fiorentine, Lazija, Engleske, Manchester Cityja i mnogih drugih pokazao je zavidno znanje o momčadi Dinama:

"Dugo godina znam Šimunića, a pratim i hrvatske reprezentativce Kelavu, Vidu i Badelja. Također, kao i gotovo svi koji se bavimo nogometom dobro sam upoznat s kvalitetama mladih Kovačića i Vrsaljka." Eriksson je prije nekoliko mjeseci napustio svoje mjesto u Leicester Cityju, a o momčadi Dinama ima samo lijepe riječi:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vidi se da je odlična atmosfera u momčadi, a obzirom da imam dosta iskustva mogu reći kako je to izuzetno bitno. Osim toga, sama činjenica što na treningu ima nešto više od 20 igrača odnosno otprilike po dva za svaku poziciju dovoljno govori o kvalitetnoj selekciji." U njegov pratnji bili su i bivši engleski nogometaši, a danas skauti Bryan King iz Evertona te kolega iz Sunderlanda Ian Atkins.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo