SVI ŽELE LEGENDU: / PSG, Real Madrid i Milan dvore čovjeka koji je stvorio moderni Arsenal

Image
Foto: AFP

Nekoliko najvećih europskih klubova žele usluge velikog Francuza

6.11.2018.
16:43
AFP
VOYO logo

Španjolski trener Unai Emery postao je ove godine prvi novi trener londonskog Arsenala nakon 22 godin. Prije njega, više od dva desetljeća na klupi Topnika proveo je legendarni Francuz – Arsene Wenger.

Wenger je od Arsenala napravio ne samo engleskog, nego i europskog giganta – uselio ga u novi stadion, modernizirao i osvojio brojne trofeje, uključujući i titulu prvaka Engleske osvojenu bez poraza, što je bez presedana u modernom dobu. Francuz je nakon 22 godine po prvi puta bez posla, ali ako je vjerovati francuskim medijima, to neće potrajati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Paris United piše da je Wenger na meti PSG-a, koji je veliki obožavatelj njegovog rada i koji bi htio upariti Wengera i sadašnjeg trenera Thomasa Tuchela. Wenger bi tako bio sportski direktor i Nijemcu pomagao u slaganju momčadi. Osim toga, Francuzi prenose da je Florentino Perez, čiji je Real Madrid trenutno u prijelaznoj fazi pod privremenim vodstvom Santijaga Solarija, osobno pokušao kontaktirati Francuza i ponuditi mu posao na Bernabeu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim toga, Wenger je dobio ponude iz Fife, Milana, japanskog kluba Nagoye i Američkog nogometnog saveza za poziciju izbornika SAD-a. U svakom slučaju, pred Francuzom je velika odluka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo