SVI ŽELE GLEDATI VATRENE: / Ulaznice za Wales planule u rekordnom roku, HNS objavio odličnu vijest za sve koji nisu uspjeli doći do zlatnog papirića

Image

Hrvatska nogometna reprezentacija u subotu nastupa u Gradskom vrtu

4.6.2019.
10:14
VOYO logo

U utorak 4. lipnja s početkom u 12:00 sati, na blagajnama sportske dvorane Gradski vrt bit će pušten u prodaju dodatni manji kontingent ulaznica za utakmicu Europskih kvalifikacija između Hrvatske i Walesa, priopćio je Hrvatski nogometni savez.

Dodatni kontigent

"Zahvaljujući naporima Nogometnog kluba Osijek, koji je postavio sjedalice na dijelove tribina gdje ih nije bilo, omogućen je dodatni kontingent ulaznica za utakmicu svjetskih doprvaka protiv Walesa (8. lipnja u 15:00 sati). Jedna osoba može kupiti najviše četiri ulaznice. Osim svojih podataka kupac unosi i podatke o drugim navijačima za koje kupuje ulaznice", objavio je HNS na službenoj stranici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U samo dva dana pretprodaje ulaznica rasprodan je, inače, cijeli raspoloživi kontingent, međutim sada je stigla dobra vijest za navijače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Podatak da je u samo dva dana rasprodan cijeli raspoloživi kontingent ulaznica dovoljno govori o popularnosti svjetskih doprvaka i interesu koji vlada za nastup Vatrenih u Osijeku", pohvalili su se u Savezu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo