SVI SU LUDI ZA LUKOM: / Još jedno veliko priznanje za najboljeg hrvatskog nogometaša

Image
Foto: AFP, JORGE GUERRERO

Hrvatski nogometaš Luka Modrić dobio je još jedno vrijedno priznanje nakon sjajne sezone koju je okrunio naslovom europskog prvaka s Real Madridom.

1.6.2016.
18:17
AFP, JORGE GUERRERO
VOYO logo

Modrić je uvršten u najbolju momčad španjolskog prvenstva koju su birali čitatelji na službenoj internetskoj stranici La Lige. U anketi je sudjelovalo 295.142 ljudi koji su u momčad sezone smjestili petoricu nogometaša Barcelone, četvoricu Real Madrida i dvojicu Atletico Madrida.

U najboljoj momčadi Lige prvaka

Na vratima je slovenski golman Jan Oblak, a u obrambenoj su liniji Sergio Ramos, Diego Godin, Gerard Pique i Marcelo. U veznom redu Modriću društvo pravi dvojac iz Barcelone - Sergio Busquets i Andres Iniesta. Nimalo neočekivano, u napadu su Lionel Messi i Cristiano Ronaldo, a uz njih je i najbolji strijelac Primere Luis Suarez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ranije ovaj tjedan hrvatski je veznjak izabran i u najbolju momčad ovosezonske Lige prvaka, natjecanja koje je u subotu osvojio po drugi put u karijeri. Tu je momčad birala Uefina tehnička komisija koju je predvodio legendarni menadžer Manchester Uniteda Alex Ferguson.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo