SVI SU LUDI ZA ALENOM: / Englezi i Nijemci žele Halilovića, a Barcelona na stolu ima i prvu konkretnu ponudu

Image
Foto: Screenshot/Instagram

Budućnost talentiranog hrvatskog nogometaša Alena Halilovića (19) i dalje je neizvjesna.

5.5.2016.
17:55
Screenshot/Instagram
VOYO logo

Halilović je odigrao vrlo dobru sezonu u Sportingu koji se grčevito bori za ostanak. U 34 je nastupa postigao tri pogotka i upisao pet asistencija, te svojom kreativnošću privukao pažnju većih klubova, kako španjolskih, tako i onih iz drugih zemalja.

Gameiro je Sevillin adut

"Postoji ozbiljno zanimanje dva engleska i dva njemačka kluba, sve prvoklasnih. No, Barcelona se neće baviti tim pitanjem do završetka sezone", rekao je za španjolsko izdanje Goal.coma Halilovićev agent Zoran Stojadinović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još od ranije je poznato da su među španjolskim klubovima najviše zagrizli Villarreal, Valencia i Sevilla. Najdalje je navodno otišla Valencija koja je Barceloni ponudila sedam milijuna eura odštete, uz opciju da Katalonci naknadno mogu vratiti Halilovića u svoje redove za 20 milijuna. No, i Sevilla ima aduta. Njegovo je ime Kevin Gameiro i Barcelona je navodno zainteresirana za njega, a Halilović bi mogao biti dio odštete Andalužanima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A dok konačna odluka ne bude donesena, hrvatski veznjak će se posvetiti borbi za ostanak sa Sportingom. Dva kola prije kraja asturijski klub je na 18. mjestu koje donosi selidbu u niži rang. Ipak, ništa još nije izgubljeno jer Rayo Vallecano, koji je u sigurnoj zoni, ima isti broj bodova, a Granada samo bod više.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo