SVI SU GA OBOŽAVALI, ALI TO NIJE BILO DOVOLJNO: / Bivši dinamovac napustio španjolskog prvoligaša

Image
Foto: AFP, FRANCK FIFE

Hrvatski nogometni vratar Ivan Kelava (28) napustio je španjolskog prvoligaša Granadu dva dana prije otvaranja zimskog prijelaznog roka te je nepoznato gdje će nastaviti karijeru.

31.12.2016.
13:24
AFP, FRANCK FIFE
VOYO logo

Ove sezone nije dobio priliku stati među vratnice kluba s juga Španjolske čiju mrežu čuva meksički reprezentativni vratar Guillermo Ochoa (31).

"Granada želi zahvaliti Ivanu Kelavi na profesionalizmu, karakteru i osobnosti na terenu te izvan njega. Želimo mu sve najbolje u njegovim daljnjim sportskim izazovima", navedeno je u priopćenju objavljenom na internetskoj stranici kluba, koji se nalazi na predzadnjem mjestu u prvenstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kelava je bio u Granadi od ljeta 2015., a prije toga branio je za slovački Spartak iz Trnave. Za zagrebački Dinamo upisao je 138 nastupa, a bio je i član Udinesea, Carpija i zagrebačke Lokomotive. Zimski prijelazni rok otvara se u ponedjeljak i trajat će do 31. siječnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegov dosadašnji suigrač i slovenski reprezentativac Rene Krhin kaže kako mu je žao što Kelava nije dobio priliku jer je svojim zalaganjem to zaslužio. "Nikada nisam vidio nekoga da toliko trenira i trudi se. Nije odustajao, nego je naporno trenirao i kada nije bio u momčadi", rekao je Krhin za Hinu. "Nije mu bilo lako jer je za golmana bitno da u kontinuitetu brani".

Glasnogovornica Maria Sanchez napominje da joj je žao što Kelava nije branio, jer je unosio dobru atmosferu u momčad. "Osobno, on je bio moj favorit. Uvijek dobro raspoložen, ohrabrivao je druge i kada on sam nije igrao, pristojan prema svima", rekla je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo