'Svi smo mi idioti!'

23.9.2011.
14:23
VOYO logo

Argentinski velikan River Plate je prošle sezone prvi put u povijesti ispao u Nacional B, a Enzo Francescoli smatra da će ta činjenica još dugo boljeti sve navijače, čak i onda kada se vrate u najelitniji razred argentinskog nogometa.

"Siguran sam da će se klub jako brzo vratiti tamo gdje mu je mjesto, no jako sam ljut na čelnike kluba. Situacija je slična kao da ti lopov najavi da će te opljačkati i onda te opljačka. Moraš biti idiot, što drugo da vam kažem? Svi navijači River Platea, uključujući i mene, su idioti. Godinama nismo shvaćali da ćemo potonuti s bivšim predsjednikom Aguilarom i to se dogodilo", izjavio je Francescoli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

River Plate je trenutačno neporažen nakon šest prvenstvenih utakmica te se nalazi na drugom mjestu ljestvice, a Francescoli je pružio podršku treneru Matiasu Almeydu.

"Ne vidim razlog zašto ne bi bio odličan trener. Ima sve što treba, inteligentan je i fokusiran. Ima talent, a trenutačno je pod pritiskom jer mora donijeti uspjeh i vratiti klub u prvu ligu", izjavio je Francescoli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201106270055006 arti-201106280552006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo