SVI SE OKOMILI NA MODRIĆA NAKON NAPUŠTANJA REPREZENTACIJE, BAHTIJAREVIĆ OTKRIO ISTINU: / 'Svaka mu čast'

Image
Foto: Screenshot

"Čak je izuzetno dobro odigrao utakmicu s obzirom na činjenicu da nije mogao dati sto posto, te da smo bili u najgorem jat lagu, tri-četiri dana nakon dolaska u Ameriku",

31.3.2018.
10:36
Screenshot
VOYO logo

Liječnik hrvatske nogometne reprezentacije Zoran Bahtijarević otkrio je zdravstveno stanje Vatrenih nakon američke turneje u kojoj je najgore prošao Milan Badelj kojem je protivnik pao na nogu:

"Naše početne procjene da je riječ o izoliranoj ozljedi kolateralnog medijalnog ligamenta pokazale su se točnima. Srećom, jer to je najkraća varijanta izbivanja, nema značajnijih ozljeda unutar samog koljena koje bi značile duži izostanak. Za Badelja se očekuje brz oporavak i povratak utakmicama za tri do četiri tjedna", rekao je Bahtijarević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Luki svaka čast'

A zatim se osvrnuo i na situaciju s Lukom Modrićem koji je naišao na niz osuda nakon što je s još petoricom Vatrenih napustio reprezentaciju nakon poraza od Perua, a uoči utakmice s Meksikom. Njegovom Realu nije bilo drago što je uopće išao u Ameriku s načetim listom:

"Točno, Modrićev klub je, neću reći bio ljutit, ali sigurno nisu bili zadovoljni što ide u Ameriku. Doista je imao načet list. Došao je zbog osjećaja odgovornosti prema reprezentaciji i svaka mu čast. Čak je izuzetno dobro odigrao utakmicu s obzirom na činjenicu da nije mogao dati sto posto, te da smo bili u najgorem jat lagu, tri-četiri dana nakon dolaska u Ameriku", dodao je Bahtijarević za Sportske Novosti i rekao kako je Lukino stanje dobro te može normalno igrati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo