SVI SE KLANJAJU SENZACIONALNOM LUKI MODRIĆU: / Ovako je hrvatski čarobnjak osudio Građane na 'polaganu smrt'

Image
Foto: AFP, JAVIER SORIANO

Luka Modrić sinoć je odigrao jednu od najboljih utakmica za Real Madrid u svojoj karijeri. Hrvatski veznjak dirigirao je igrom Los Blancosa, bio je ključan u tranziciji Kraljeva iz obrane u napad.

5.5.2016.
8:37
AFP, JAVIER SORIANO
VOYO logo

Međutim, njegov udarac obranio je vratar Građana Hart. O tome kako je Luka jučer odigrao najbolje svjedoči situacija iz 88. minute. Modrić je prilikom izlaska iz igre (zamijenio ga Mateo Kovačić) nagrađen s ovacijama prepunog Santiaga Bernabeua.

Dirigent kraljevskog orkestra

Hrvatski je 'dirigent' kraljevskog orkestra maestralno vodio igru na Santiago Bernabeuu, u paru sa sveprisutnim Nijemcem Tonijem Kroosom i upravo su njih dvojica zaslužni za 1:0 pobjedu, ali i nadmoć koju je Zidaneova momčad pokazala u okršaju s inače opasnim engleskim sastavom koji, ruku na srce, u ovom dvoboju je bio statičan, neprepoznatljiv, izgubljen, jalov (niti jedan udarac u okvir gola).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolji igrač susreta

I mediji hvale igru hrvatskog veznjaka. Telegraph je tako Modrića proglasio igračem utakmice, a društvene mreže preplavljene su pohvalama na račun sjajnog hrvatskog veznjaka koji je definitivno bio prvo ime dvoboja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Na trenutke se činilo da je oko Hrvata nevidljivo zaštitno polje'

"Cristiano Ronaldo i Gareth Bale su možda najveće zvijezde Reala, ali Luka Modrić je taj koji pokreće sve na terenu i koji te zvijezde čini sjajnijima. Na trenutke se činilo da je oko Hrvata nevidljivo zaštitno polje koje niti jedan igrač Cityja nije uspio probiti dok se ovaj okretao, dodavao lopte i lebdio terenom, diktirajući tempo i osuđujući protivnika na polaganu smrt. Jedina mrlja na njegovom savršenom učinku je promašaj nakon Baleovog proigravanja, ali je unatoč tomu i dalje bio daleko najbolji igrač na travnjaku", piše Telegraph.

Jedan od navijača napisao je na Twitteru: "Treba ti cijela momčad, specijalci i sva sreća Irske da oduzmeš loptu Modriću", a jedan navijač ističe kako Modrić ima nacrtanu tajnu kartu na travnjaku koju nitko ne vidi osim njega".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo