Zajedno možemo sve / 'Svi na Šubićevac! Jedan grad, jedna obitelj': NK Šibenik donira novac od ulaznica za obnovu nakon požara

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Cijena ulaznica je 50 kuna u pretprodaji, a na dan utakmice 70. Pušteno je nešto više od 2900 ulaznica za zapad te 150 za istok gdje će biti smješteni navijači Rijeke

16.7.2022.
17:08
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Dinamo je na otvaranju sezone pobijedio Lokomotivu 3:2 nakon velikog preokreta kojeg je predvodio Josip Drmić s dva gola u prvom poluvremenu.

Već u subotu nastavlja se prvo kolo, a nogometaši Šibenika i Rijeke igraju na Šubićevcu u 21 sat. Prije njih će na teren izaći Osijek i Gorica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šibenčani su i prije samog dvoboja oduševili humanom gestom. Naime, Narančasti su odlučili pomoći žrtvama požara tako što će donirati zaradu od ulaznica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'"Uprava kluba je odlučila donirati zaradu od ulaznica za obnovu uništenih područja u požaru. Želimo humanom gestom pomoći ljudima nakon pretrpljene štete od iznenadnog požara", istaknuli su na službenim stranicama kluba te odaslali još jedan apel. "Dođite svi na Šubićevac, zajedno možemo sve! Jedan grad, jedna obitelj!", napisali su.

Cijena ulaznica je 50 kuna u pretprodaji, a na dan utakmice 70. Pušteno je nešto više od 2900 ulaznica za zapad te 150 za istok gdje će biti smješteni navijači Rijeke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo