NEVJEROJATAN UČINAK /

Svi Dinamovi protivnici u Ligi prvaka ovog su vikenda slavili u domaćim prvenstvima

Image
Foto: profimedia

Za razliku od svojih protivnika, Dinamo je poražen pred gostovanje na Allianz Areni

15.9.2024.
17:35
profimedia
VOYO logo

Bayern, Monaco, Slovan, Borussia, Celtic, Arsenal i Milan. Sedam je to Dinamovih protivnika u Ligi prvaka ove sezone, a svi su vikend pred početak elitnog natjecanja u domaćim prvenstvima pobijedili svoje suparnike. Nastupio jedino nije Salzburg čija je utakmica odgođena zbog nevremena na području srednje Europe.

Image
VIKEND BEZ NOGOMETA /

Veliko nevrijeme odgodilo čitavo kolo prve i druge lige: Dinamov suparnik u Ligi prvaka pauzira

Image
VIKEND BEZ NOGOMETA /

Veliko nevrijeme odgodilo čitavo kolo prve i druge lige: Dinamov suparnik u Ligi prvaka pauzira

Za razliku od svojih protivnika, Dinamo je poražen pred gostovanje na Allianz Areni. Zagrepčane je iznenadio najveći rival Hajduk minimalnom pobjedom na Maksimiru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Strašni Bayern

Nakon trećeg kola nove sezone Bundeslige nogometaši minhenskog Bayerna su i dalje stopostotni, u trećem kolu su na gostovanju lakoćom svladali novog prvoligaša Holstein Kiel sa 6-1.

Ovu su pobjedu Bavarci ostvarili prije premijere u Ligi prvaka, idućeg utorka na svom terenu dočekuju hrvatskog prvaka Dinamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi pogodak Bayern je postigao nakon samo 14 sekundi, što je ujedno najbrži pogodak sezone u Bundesligi. Strijelac je bio Musiala. Nakon tek 13 minuta igre bilo je već 3-0, prvo je strijelac bio Harry Kane, a potom je vlastitu mrežu pogodio Remberg.

Uvjerljiva momčad iz Kneževine

Nogometaši Monaca lako su preskočili gostujuću prepreku u četvrtom kolu francuske Ligue 1, pobijedili su Auxerre s 3-0.

Dinamo će prvu domaću utakmicu ove sezone u Ligi prvaka odigrati upravo protiv Monaca. Taj je ogled drugog kola na rasporedu 2. listopada.

Slovaci u fotofinišu

Nogometaši Slovana iz Bratislave na zahtjevnom gostovanju kod Dunajske Strede slavili su u sudačkoj nadoknadi rezultatom 1-2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Peti suparnik zagrebačkog Dinama u ovosezonskoj Ligi prvaka, Borussia iz Dortmunda izbila je na vrh ljestvice njemačkog prvenstva 4-2 (3-1) domaćom pobjedom protiv Heidenheima u prvoj utakmici 3. kola.

Dinamo će ugostiti Borussiju u Zagrebu 27. studenoga u sklopu petog kola LP.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bez muke u Glasgowu

Celtic je na domaćem terenu nastavio nizati dobre rezultate. U goste je stigao Hearts i izgubio 2-0.

Golijada Rossonera

Nogometaši Milana ostvarili su prvu pobjedu u novoj sezoni talijanskog prvenstva svladavši na svom terenu Veneziju sa 4-0 (4-0) u dvoboju 4. kola.

Milanski crno-crveni sva su četiri gola zabili u prvih pola sata, strijelci su bili Hernandez (2), Fofana (16), Pulišić (25-11m) i Abraham (29-11m).

Suparnik zagrebačkog Dinama u ovoj sezoni Lige prvaka s ova je tri boda skočio na osmo mjesto s pet bodova, dok je Venezia na dnu s jednim bodom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Topnici slavili u derbiju

 U susretu četvrtog kola engleskog nogometnog prvenstva, velikom londonskom derbiju, Arsenal je na gostovanju pobijedio Tottenham sa 1-0 probivši se na drugo mjesto ljestvice.

Bio je to žestok susret s više do 20 prekršaja i osam žutih kartona, a pitanje pobjednika razriješio je Gabriel u 64. minuti utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bukayo Saka je ubacio iz kornera, a Gabriel glavom zabio za 1-0.

Vratar Spursa Guglielmo Vicario ostao je ukopan na gol liniji, dok je Gabriel unutar peterca glavom zakucao pod prečku za slavlje "Topnika".

Bio je to peti susret u nizu u kojem Tottenham nije slavio protiv najvećeg suparnika.

Arsenal se ovom pobjedom probio na drugo mjesto ljestvice sa 10 bodova, dva manje od lidera Manchester Cityja, dok je Tottenham na 13. poziciji sa četiri boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo