Šveđani se međusobno masakrirali: Tri ozlijeđena!

Švedski nogometni reprezentativci su, čini se, previše ozbiljno shvatili pripreme za prijateljsku utakmicu s Hrvatskom na Maksimiru...

28.2.2012.
15:43
VOYO logo

Naime, na posljednjem treningu prije okršaja s Bilić boysima, ozlijedili su se 19-godišnje čudo od igrača John Guidetti, stasiti branič Celtica Daniel Majstorović te lijevi bočni Borussije iz Mönchengladbacha Oscar Wendt!

"Dobio sam jaki udarac koljenom, pao sam i osjetio bol u lijevom kuku, kao da sam ga izvrnuo. Prilično gadno, nikad mi se tako nešto nije dogodilo. Bio bi jako tužan ako ovo znači da ću propustiti utakmicu s Hrvatskom. Popodne će me još jednom pregledati liječnik, pa ću znati više kakva je situacija", rekao je Guidetti nakon što je prije vremena napustio švedski trening.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U bolnici je, baš kao i Guidetti, završio srpski branič Celtica Daniel Majstorović s istegnućem ligamenta.

Sreće na pregrubom treningu nije imao ni lijevi bek Borussije iz Mönchengladbacha, Oscar Wendt, dobio je jak udarac te je odšepao s pomoćnog Dinamovog terena s ledenim oblogom na koljenu. Obrambeni nogometaš Celtica i švedske reprezentacije, 34-godišnji Daniel Majstorovic, teško je ozlijedio koljeno tijekom treninga u Maksimiru...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz njegova su škotskog kluba, izglednoga novog prvaka, izvijestili da je nesretni Šveđanin potrgao križni ligament u lijevom koljenu. Nesreća se dogodila tijekom jednog sudara na treningu švedske reprezentacije u utorak u Zagrebu.

"Daniel će otputovati u Švedsku, podvrgnuti se operaciji te ondje provesti određeno vrijeme na rehabilitaciji. Izvan travnjaka bit će na duže vrijeme", objavili su na klupskim internetskim stranicama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo