JE LI TO ONO ŠTO IM TREBA? / Perišiću na Poljud stiže društvo? Rakitić i Džeko sve bliže transferu

Image
Foto: AFP, JEAN-PHILIPPE KSIAZEK

Navijači sanjaju o njegovom dolasku na Poljudu nakon što su ga već zazivali u Sinju. Svakodnevno se pojavljuju nove informacije, od kojih su neke pouzdanije od drugih

29.6.2024.
15:38
AFP, JEAN-PHILIPPE KSIAZEK
VOYO logo

Hajdukovi igrači ubrzano se pripremaju za novu sezonu s odlaskom u slovenski Bled na pomolu. Pojačanja su također sve bliža, a među navijačima se već neko vrijeme šire uzbudljive glasine o mogućem dolasku Edina Džeke iz Fenerbahčea.

Image
LOVA DO KROVA /

Barcelona odbila astronomsku ponudu za mladog Španjolca: Mogao je srušiti Neymarov rekord

Image
LOVA DO KROVA /

Barcelona odbila astronomsku ponudu za mladog Španjolca: Mogao je srušiti Neymarov rekord

Navijači sanjaju o njegovom dolasku na Poljudu nakon što su ga već zazivali u Sinju. Svakodnevno se pojavljuju nove informacije, od kojih su neke pouzdanije od drugih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim Džeke, sve se više spominje i mogućnost dolaska nezaboravnog srebrnog Vatrenog Ivana Rakitića. Razne medijske kuće prenose vijest, a slavni dvojac se čak našao i na Hajdukovoj stranici na Transfermarktu u rubrici dolasci. Trenutno su Džeko i Rakitić jedini igrači koje ova poznata stranica za nogometne transfere povezuje s Bijelima, uz precizne postotke vjerojatnosti.

Prema Transfermarktu, postoji 72 posto šanse da ćemo Džeku vidjeti u bijelom dresu. Njegova tržišna vrijednost procijenjena je na 2.7 milijuna eura, ali njegova stvarna vrijednost na terenu, posebno u vrhu napada Gattusove momčadi, bila bi neprocjenjiva u smislu postizanja golova – nešto što je Hajduku kronično nedostajalo u prošloj sezoni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se tiče Rakitića, Transfermarkt daje još veće izglede za njegov dolazak u Hajduk – visokih 76 posto. Iskusni veznjak značajno bi ojačao hajdučki vezni red. S Ivanom Perišićem već na klupi Hajduka, nije teško zaključiti da bi uz dolazak ovog dvojca splitska klupa zvučala zastrašujuće.

S obzirom da Džeko ima 38 godina, a Rakitić 36, njihovo bi se iskustvo savršeno kombiniralo s mladim snagama u momčadi. Navijači su već uzbuđeni i sanjaju o uspjehu koji Bijelima već godinama izmiče.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo