SVE SE PREKO NOĆI PROMIJENILO ZA PERIŠIĆA: / Vatreni progovorio o neizvjesnoj budućnosti - 'Imao sam nevjerojatnu godinu...'

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Perišić je prošlu sezonu proveo na posudbi u minhenskom Bayernu s kojim je osvojio sve što se moglo osvojiti

22.9.2020.
19:40
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

U razgovoru za klupski televizijski program Inter TV hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Perišić izjavio je da je sretan što se vratio u Inter te da se nada kako će u sljedeće dvije godine s milanskim klubom ostvariti velike rezultate.

Perišić je prošlu sezonu proveo na posudbi u minhenskom Bayernu s kojim je osvojio sve što se moglo osvojiti: Ligu prvaka, njemačko prvenstvo i njemački Kup.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U Bayernu sam imao nevjerojatnu godinu: osvojio sam tri trofeja i igrao sam u velikoj momčadi, iako je na početku bilo dosta poteškoća. No, nakon promjene trenera sve je krenulo na bolje, dok u veljači nisam ozlijedio gležanj. Na kraju smo sve osvojili i, ukupno gledano, bila je to pozitivna godina", sažeo je 31-godišnji Omišanin vrijeme provedeno u Bavarskoj.

Iako je tijekom prijelaznog roka bio predmetom raznih spekulacija i spominjan kao moguće pojačanje mnogih klubova poput engleskih premijerligaša Manchester Uniteda, Tottenhama i Evertona te ruskog prvaka Zenita, Perišić je na kraju ostao u klubu u koji je stigao još u kolovozu 2015.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Inter Milan's Belgian midfielder Radja Nainggolan (2R) is congratulated by Inter Milan's Argentine forward Lautaro Martinez (L), Inter Milan's Croatian midfielder Ivan Perisic (2L) and Inter Milan's Croatian midfielder Marcelo Brozovic (R) after scoring a goal during the Italian Serie A football match between Inter Milan and Sampdoria on February 17, 2019 at the San Siro stadium in Milan.,Image: 414368267, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

'Trebat će mi vremena'

"Vratio sam se u Inter i sretan sam što sam opet ovdje. Imam ugovor koji vrijedi još dvije godine i nadam se da možemo ostvariti velike rezultate zajedno u sljedeće dvije sezone", optimističan je Perišić koji se pohvalio da je prošle sezone gledao sve Interove utakmice pa je tako ispratio put momčadi do finala Europske lige u kojem su "plavo-crni" poraženi od Seville (2-3).

"Stvarno sam bio najveći navijač. Bilo je teško podnijeti kako je sezona završila, ali moji su suigrači bili briljantni na putu do finala".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nova sezona za Inter započinje u subotu, kad će na San Siru ugostiti Fiorentinu. Perišić je u posljednjoj pripremnoj utakmici protiv Pise odigrao cijeli susret, što pokazuje da trener Antonio Conte najozbiljnije računa na hrvatskog reprezentativca.

"Prvi put u posljednja tri mjeseca sam odigrao svih 90 minuta. Trebat će mi vremena da se na to naviknem. Znamo koliko trener voli raditi. Na pravom smo putu i u svlačionici sam osjetio visoku razinu motivacije: svi su spremni i gladni uspjeha. Očekujem dobru sezonu", zaključio je Perišić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo