SUPRUGA BiH LEGENDE I SPORTSKOG DIREKOTRA BAYERNA ZAVAPILA: / 'Molim vas nemojte više. Primila sam jako puno ružnih poruka'

Image

Njegova supruga je apelirala navijače da prestanu napadati njihovu obitelj jer to nema veze s navijanjem

23.4.2021.
22:55
VOYO logo

Legendarni BiH nogometaš i aktualni sportski direktor minhenskog Bayerna, Hasan Salihamidžić, ovih je dana na žestokom udaru navijača zbog sukoba s trenerom Hansijem Flickom. Na njegovu žalost žrtva napada navijača nije samo on već su se na meti našli i njegovi najbliži, žena i sin.

Flick je najavio prošli tjedan kako će na kraju sezone napustiti klub i mediji su kao glavni razlog apostrofirali njegov sukob sa Salihamidžićem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želio bih raskinuti svoj ugovor na kraju sezone. To je činjenica. Bilo mi je važno da ekipa to čuje od mene jer su se već pojavile brojne glasine", rekao je Flick prošloga tjedna.

Flick je veoma cijenjen trener u očima navijača jer lani je Bayernu donio trostruku krunu, Ligu prvaka, Bundesligu i Kup. Upravo zbog toga je Salihamidžić sada veoma omražena ličnost u Munchenu i trpi žestoki atak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Sports Director Hasan Salihamidzic (re, FC Bayern München) and trainer Hans-Dieter Flick (li, FC Bayern München) FC Bayern München vs Bayer 04 Leverkusen, Munich, Bavaria, Germany - 20 Apr 2021,Image: 606936743, License: Rights-managed, Restrictions: No model release. DFL regulations prohibit any use of photographs as image sequences and/or quasi-video., Model Release: no, Credit line: Profimedia

Supruga apelira

Međutim, neki od njih prešli su granicu i počeli su uvrede usmjeravati prema njegovoj supruzi Esther i sinu Nicku.

"Svi smo dio obitelji FC Bayern, nismo samo povezani s klubom nego smo navijači i ne idemo nikamo, zato se počnite ponašati kao obitelj i zaustavite mržnju", komentirao je Nick tako situaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegova supruga je apelirala navijače da prestanu napadati njihovu obitelj jer to nema veze s navijanjem.

"U posljednjih nekoliko dana dobila sam puno ružnih i vrlo uvredljivih komentara koji nemaju nikakve veze s mojim radom, a odnose se samo na mog supruga i njegov posao. Vrijeđaju ga kao osobu i istovremeno se napada cijela naša obitelj. Na ovaj način bih vas zamolila da se suzdržite od toga, to je nebitno i nema nikakve veze s navijanjem", poručila je Esther.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo