OHO, PA TKO BI REKAO / Superračunalo izračunalo tko će osvojiti Ligu prvaka. Iznenadit će vas gdje su Messijev PSG i Ronaldov United

Image
Foto: Profimedia

Spomenimo kako najmanje šanse za osvajanjem Lige prvaka ima moldavski Sheriff

13.9.2021.
22:47
Profimedia
VOYO logo

Kao i svake godine uoči početka grupne faze Lige prvaka, superračunalo izračuna koji klub ima najveće šanse za osvajanjem natjecanja.

Liga prvaka počinje u utorak, a superračinalo je putem algoritma koji u obzir uzima trenutnu formu i vrijednost momčadi, kao i vjerojatnost ishoda svake utakmice, izračunalo da će ove sezone prvak biti Manchester City.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

City ima 16 posto šanse za osvajanjem Lige prvaka, a iznenađujuće na drugom mjestu je Bayern Munchen kojem je dodijelilo 11 posto šanse. Slijedi prošlosezonski osvajač Lige prvaka, Chelsea koji ima 10 posto šanse, a zatim je tu Liverpool s devet posto šanse.

Image
Image

PSG ima vrlo male šanse

Opet, pomalo iznenađujuće, s obzirom na to da su u podosta lošem financijskom stanju i igračkom kvalitetom su slabiji nego prošle sezone, na petom je mjestu Barcelona s osam posto šanse. Real Madrid je sljedeći i imaju šest posto šanse, a tek onda slijedi Manchester United s Cristijanom Ronaldom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vjerovali ili ne, tek četiri posto šanse za osvajanjem Lige prvaka ima PSG. Parižani su ovoga ljeta stvorili "dream team" predvođen Lionelom Messijem, Neymarom, Mbappeom i brojnim drugim zvijezdama, a ovakva im se prognoza sigurno neće svidjeti.

Spomenimo kako najmanje šanse za osvajanjem Lige prvaka ima moldavski Sheriff, klub koji je izbacio Dinamo iz Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo